donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

Gasten Oil and Gas Summit dineren bij President Santokhi

lees ook ...

Nachtelijke brand verwoest woning en voertuig in Wanica; Fam...

Een laagbouwwoning aan de Zuurzakweg te Santo Boma in het district Wanica is volledig afgebrand, samen met een voertuig dat in de garage stond geparkeerd. De vrouw des huizes liep brandwonden op aan h...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op maandagavond 27 juni 2022, de gasten die hier zijn in verband met de Suriname Energy Oil and Gas Summit (SEOGS), een diner aangeboden op het Presidentieel Paleis.

President Santokhi gaf aan dat het doel van de summit onder andere is, het aangaan van partnerschappen en investeringen. Zo zal ook te zien zijn wat de lokale ondernemingen te bieden hebben aan goederen en diensten. Potentiele investeerders mogen een aantrekkelijk investeringsklimaat tegemoetzien, met aangepaste regel- en wetgeving.

Door de investeringen zullen er positieve effecten komen, die ook andere sectoren de mogelijkheid zullen bieden om te groeien. Bij dit evenement konden de gasten nader kennismaken met de Surinaamse cultuur middels optredens en de geserveerde Surinaamse gerechten. Tevens bestond de mogelijkheid om in een andere dan de summit sfeer, elkaar te spreken.

De gasten waren zichtbaar onder de indruk van de Surinaamse cultuur, maar meer nog van de Surinaamse gerechten. President Santokhi blikt terug naar een zeer geslaagd evenement en wenst een ieder veel netwerk plezier op de summit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGasten Oil and Gas Summit dineren bij President Santokhi