zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
0
(0)

Gasten Oil and Gas Summit dineren bij President Santokhi

lees ook ...

Vijf vampiers VHP projecten (1)

Als vampiers vallen de rovers in jas en das aan op de staatskas met de weinige inkomsten van ons land Zodra je hoort van grote projecten in Suriname blijkt na onderzoek dat het een rooftocht is. Vo...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op maandagavond 27 juni 2022, de gasten die hier zijn in verband met de Suriname Energy Oil and Gas Summit (SEOGS), een diner aangeboden op het Presidentieel Paleis.

President Santokhi gaf aan dat het doel van de summit onder andere is, het aangaan van partnerschappen en investeringen. Zo zal ook te zien zijn wat de lokale ondernemingen te bieden hebben aan goederen en diensten. Potentiele investeerders mogen een aantrekkelijk investeringsklimaat tegemoetzien, met aangepaste regel- en wetgeving.

Door de investeringen zullen er positieve effecten komen, die ook andere sectoren de mogelijkheid zullen bieden om te groeien. Bij dit evenement konden de gasten nader kennismaken met de Surinaamse cultuur middels optredens en de geserveerde Surinaamse gerechten. Tevens bestond de mogelijkheid om in een andere dan de summit sfeer, elkaar te spreken.

De gasten waren zichtbaar onder de indruk van de Surinaamse cultuur, maar meer nog van de Surinaamse gerechten. President Santokhi blikt terug naar een zeer geslaagd evenement en wenst een ieder veel netwerk plezier op de summit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGasten Oil and Gas Summit dineren bij President Santokhi