zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Gaspistool gevonden in schooltas 15-jarige leerling

lees ook ...

Scholen open op dag van protest

Vrijdag aanstaande gaat de “Alles Plat” beweging weer de straat op om verder te protesteren. Burgervader Bhola rekent op een ordelijk verloop van zaken. Fols(De Federatie van Organisatie van Leerkrach...

De schoolleiding van de Sarasvatischool heeft na verkregen informatie, dat een leerling een gaspistool naar school moest hebben gebracht, een tassencontrole gedaan in alle schoollokalen. Deze controle heeft op 27 januari plaatsgevonden. De schoolleiding stuitte inderdaad op een gaspistool, dat de 15-jarige leerling B.S. bij zich had.

Volgens B.S. behoort de gaspistool aan zijn broer, die meermalen zijn schooltas had geleend en deze waarschijnlijk in zijn schooltas is vergeten. De buurtmanager van het ressort de Nieuwe Grond, de Agent van politie 1e klasse Rafaëlla Wouter deed de school aan voor verder onderzoek. De broer werd aangezegd zich op voornoemde school aan te melden. Hierna werden de minderjarige B.S. en zijn broer B.A. (22) overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond.

Er werden door de buurtmanager Wouter afzonderlijke gesprekken gevoerd met zowel de ouders als de broers. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de broers heengezonden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGaspistool gevonden in schooltas 15-jarige leerling