donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Gaspistool gevonden in schooltas 15-jarige leerling

lees ook ...

Samenwerking PL en ABOP

ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk heeft in het openbaar gezegd dat er geen samenwerking meer bestaat tussen zijn partij en de PL. Hiermee verraste hij iedereen.  De partij is nu genoodzaakt een spoedve...

De schoolleiding van de Sarasvatischool heeft na verkregen informatie, dat een leerling een gaspistool naar school moest hebben gebracht, een tassencontrole gedaan in alle schoollokalen. Deze controle heeft op 27 januari plaatsgevonden. De schoolleiding stuitte inderdaad op een gaspistool, dat de 15-jarige leerling B.S. bij zich had.

Volgens B.S. behoort de gaspistool aan zijn broer, die meermalen zijn schooltas had geleend en deze waarschijnlijk in zijn schooltas is vergeten. De buurtmanager van het ressort de Nieuwe Grond, de Agent van politie 1e klasse Rafaëlla Wouter deed de school aan voor verder onderzoek. De broer werd aangezegd zich op voornoemde school aan te melden. Hierna werden de minderjarige B.S. en zijn broer B.A. (22) overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond.

Er werden door de buurtmanager Wouter afzonderlijke gesprekken gevoerd met zowel de ouders als de broers. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de broers heengezonden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGaspistool gevonden in schooltas 15-jarige leerling