Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Gasleveringen tijdens totale lockdown in Suriname toch gegarandeerd

Geplaatst

op

Ebs

Nu er in Suriname een totale lockdown is, blijft de gaslevering gegarandeerd. Dit geeft de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aangegeven. Voor de rest blijven de betaalkantoren en overige dienstverleners gedurende de twee weken van lockdown gesloten.

Aan klanten wordt geadviseerd om giraal de betalingen te doen. Het inningsbeleid van de EBS wordt tijdens de totale lockdown periode ook uitgevoerd, schrijft het bedrijf in een persbericht. Tijdens de lockdown zal er geen meteropname plaatsvinden. EBS raadt klanten aan om gebruik te maken van de verschillende digitale kanalen om de meterstand door te geven en openstaande rekeningen op te vragen. De dienstverlening voor het doorgeven en afhandelen van elektriciteitsstoringen vindt normaal voortgang.- Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Tijdmeter hfr
woensdag 10 juni 2020 15:39

Kan de meterstand in deze periode nog telefonisch doorgegeven worden?

Hadji
woensdag 10 juni 2020 15:53

Nu kunnen ze niemand stroom snijden afsluiten. We konden niet gaan betalen. Mogen we kwijtschelding belasting .Advertentie

Suriname

Opnieuw een coronadode in Suriname;teller op 18

Geplaatst

op

Coronavirus Test

Zojuist is de 18de coronadode genoteerd in Suriname. Door het COVID-19-team zijn er nog geen nadere details bekendgemaakt. Vernomen wordt dat het om een Braziliaanse goudzoeker gaat.

Voor vandaag alleen zijn er 27 nieuwe geïnfecteerden erbij gekomen. De teller van de actieve gevallen is naar 227 geklommen. Het aantal genezen verklaarde personen is gestegen naar 481. Momenteel liggen er 4 personen op de Intensive Care Unit.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Rijexamen vanaf maandag 20 juli weer mogelijk

Geplaatst

op

Unnamed

Vanaf maandag 20 juli 2020 is het weer mogelijk rijexamens af te leggen. Dit heeft het hoofd van de afdeling rijexamen de gemeenschap meegedeeld. De rijexamens zijn vanaf 16 maart 2020 wegens de covid-19 pandemie stopgezet.

Met uitzondering van het praktisch deel van het examen voor categorie C (vrachtwagen), zullen alle andere rijexamens worden afgenomen, met in achtneming van de covid-19 maatregelen.

De kandidaten, die reeds een examendatum hadden zullen in eerste instantie in de gelegenheid worden gesteld hun examens af te leggen. De zogenaamde L.K. kandidaten zullen ook in de eerste fase van de opstarting in de gelegenheid worden gesteld om examens af te leggen.

Aan alle belanghebbenden wordt gevraagd gevolg te geven aan het dragen van mondkapjes, het ontsmetten van de handen en mogelijk het meten van de lichaamstemperatuur, alvorens de examenlocaties te betreden.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen