donderdag 18 april 2024
28 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
4.5
(2)

‘Gangleden’ door de politie opgepakt

lees ook ...

Brunswijk voorziet Boven-Suriname van 10 kg rijst per gezin

Oogsten zijn mislukt in het binnenland door de aanhoudende droogte. Dit deelde districtcommissaris (dc) Ndnepe Dinge van het bestuursressort Boven-Suriname mee aan de Ware Tijd. Daarom heeft waarnemen...

De buurtmanagers van het politiebureau Uitvlugt en de majoors van politie R. Nibte en R. Tevreden hebben op donderdag 19 januari bij een vechtpartij, uitgebroken tussen leerlingen van de H.G. Sylvesterschool aan de Franchepanestraat en enkele leerlingen van vermoedelijk omliggende scholen, erger kunnen voorkomen door kordaat optreden.

De buurtmanagers van Uitvlugt hebben met ondersteuning van de politie van Jeugdzaken en de overige buurtmanagers van Commewijne en Nieuwe Haven, na bekomen informatie van de buurtmanager van Zorg en Hoop, de Agent van politie 1e klasse Ch. Grot, op vrijdag 20 januari een onopvallende surveillance op touw gezet. Hierdoor kwam uit dat enkele jongens van de ’24 gang’ enkele leerlingen van de Christus Koningschool te lijf zouden gaan.

Tijdens de onopvallende surveillance werden door de politieambtenaren voor de St. Paschalisschool enkele jongens staande gehouden, die de aanwezige leerlingen molesteerden. Bij deze jongens werden aangetroffen en in beslag genomen scherpe voorwerpen en een ziplock zakje met vermoedelijk ‘yami’. De jongens bleken tot de gang te behoren en werden overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven.

Vermeldenswaard is dat één van de gangleden al maanden voor een gepleegd strafbare feit werd opgespoord door de afdeling Jeugdzaken. Hij werd direct aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar de afdeling Jeugdzaken

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'Gangleden' door de politie opgepakt