zondag 29 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
4.5
(2)

‘Gangleden’ door de politie opgepakt

lees ook ...

President Santokhi op receptie Canadese missie in Suriname

President Chandrikapersad Santokhi was op donderdag 26 januari 2023 aanwezig bij een receptie van de Canadese missie in Suriname. Het staatshoofd gaf daarbij aan zeer ingenomen te zijn met de sterke s...

De buurtmanagers van het politiebureau Uitvlugt en de majoors van politie R. Nibte en R. Tevreden hebben op donderdag 19 januari bij een vechtpartij, uitgebroken tussen leerlingen van de H.G. Sylvesterschool aan de Franchepanestraat en enkele leerlingen van vermoedelijk omliggende scholen, erger kunnen voorkomen door kordaat optreden.

De buurtmanagers van Uitvlugt hebben met ondersteuning van de politie van Jeugdzaken en de overige buurtmanagers van Commewijne en Nieuwe Haven, na bekomen informatie van de buurtmanager van Zorg en Hoop, de Agent van politie 1e klasse Ch. Grot, op vrijdag 20 januari een onopvallende surveillance op touw gezet. Hierdoor kwam uit dat enkele jongens van de ’24 gang’ enkele leerlingen van de Christus Koningschool te lijf zouden gaan.

Tijdens de onopvallende surveillance werden door de politieambtenaren voor de St. Paschalisschool enkele jongens staande gehouden, die de aanwezige leerlingen molesteerden. Bij deze jongens werden aangetroffen en in beslag genomen scherpe voorwerpen en een ziplock zakje met vermoedelijk ‘yami’. De jongens bleken tot de gang te behoren en werden overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven.

Vermeldenswaard is dat één van de gangleden al maanden voor een gepleegd strafbare feit werd opgespoord door de afdeling Jeugdzaken. Hij werd direct aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar de afdeling Jeugdzaken

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'Gangleden' door de politie opgepakt