donderdag 23 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

Gaming Controle Board controleert kansspelen

lees ook ...

Studiegroep draagt voorstellen aan voor kiesregeling

De studiegroep 'Aanpassing Kiesregeling', heeft vandaag voorstellen voor een gedragen kiesregeling aan president Santokhi gepresenteerd. Er wordt aanbevolen om te werken aan een gemengd kiessysteem. D...

De Gaming Control Board heeft op 20 januari 2023 controle werkzaamheden verricht in het Noorden van Paramaribo. Tijdens deze controle werk-zaamheden zij er 16 locaties bezocht waar er kansspelen aangeboden werden. Het ging om spelen van de volgende loterijbedrijven: Suribet, Su live betting en Canadian Banknote Suriname.

Tijdens de controlewerkzaamheden zijn er bij 03 van de 16 locaties overtredingen geconstateerd. De verkooplocaties waren niet goed afgebakend en loten werden bij de kassa verkocht, hetgeen volgens wet-en regelgeving in een aparte ruimte zou moeten geschieden. Vanwege de aard van de overtredingen zijn de winkeliers er met een waarschuwing vanaf gekomen en moeten zij de indeling van de shops aanpassen.

De Gaming Control Board zal haar controle werkzaamheden verder uitzetten en optreden tegen andere overtreders. Enkele zorgpunten voor het instituut zijn illegale gokhuizen en het gebruik van slotmachines die volgens de wet alleen in een casino aanwezig mogen zijn. Tegen deze overtreders zullen er zwaardere maatregelen getroffen worden. De landelijke controle zal worden opgevoerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGaming Controle Board controleert kansspelen