Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Frequente stroomonderbrekingen omgeving Charlesburg i.h.k.v. rehabilitatiewerkzaamheden Overheid

Geplaatst

op

door

In verband met de rehabilitatiewerkzaamheden  van de Overheid aan Nieuwe Charlesburgweg iser een beroep gedaan op de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) om hetdistributienetwerk te verplaatsen. Initieel was het rehabilitaieprojectopgedeeld in 3 fasen van enkele kilometers. Er waren in verband met dezewerkzaamheden 3 uitschakelingen in dit gebied gepland door de EBS. Echter isdoor de aannemer besloten om in secties van 400 m te werken. Dit heeft totgevolg dat de EBS vaker genoodzaakt is om de stroomvoorziening naar dit gebiedgepland uit te schakelen zodat de rehabilitatiewerkzaamheden kunnenplaatsvinden. Ook schade die bij graafwerkzaamheden door de aannemer isveroorzaakt, heeft geleid tot een groot aantal storingen in deze omgeving.

De EBS begrijpt de last die niet alleen huishoudens, maar ook ondernemers ondervinden door deze situatie en vraagt geduld van de gemeenschap van Charlesburg en omgeving tot de weg volledig gerehabiliteerd is. Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden van de aannemer, zijn er meerdere uitschakelingen ingepland voor de komende tijd.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Installatie adviesgroep toelages Volksgezondheid

Geplaatst

op

door

De kledings- en vervoerstoelages van de ambtenaren werkzaam op het ministerie van Volksgezondheid zijn aan herziening toe. Om deze reden heeft minister Antoine Elias van Volksgezondheid, de adviesgroep herziening toelages Volksgezondheid vandaag geïnstalleerd. De adviesgroep heeft tot doel het aandragen van voorstellen ter herziening van de kledingstoelages en de vervoerstoelages voor de daarvoor in aanmerking komende ambtenaren van het ministerie van Volksgezondheid en het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg(BOG).

De voorzitter van de adviesgroep, Erwin Huisraad, zegt als team alles in het werk te stellen om het doel waartoe de adviesgroep in het leven is geroepen te bewerkstelligen. De adviesgroep heeft een zittingsperiode van een jaar en bestaat uit de volgende leden: Erwin Huisraad namens het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, de voorzitter Dorithy Rollings namens het ministerie van Volksgezondheid, David Bakker namens de Bond Inspecteurs Milieu Inspectie, Christien Daal-m Karijodikromo namens het ministerie van Volksgezondheid, Randy Kromodihardjo namens de minister van Volksgezondheid, Vincent Terborg namens de Bond Inspecteurs Milieu Inspectie en Santusha Sewnandan, namens de Personeelsbond van het BOG.

Lees verder

Suriname

Eerste Surinaamse busterminals officieel in gebruik genomen

Geplaatst

op

door

Vandaag mocht de Surinaamse samenleving de eerste drie busterminails in gebruik nemen. Deze staan aan de Dr.Sophie Redmondstraat ter hoogte van de lokatie waar men vroeger als ondrobon kende.

Lees verder

Meest gelezen

X