zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
0
(0)

Fransen willen ondernemerschap met Suriname stimuleren

lees ook ...

President Santokhi geeft startsein voor aanleggen diepwaterh...

Het district Nickerie had maandag hoog bezoek. President Chandrikapersad Santokhi is speciaal daarnaartoe afgereisd om het officiële startsein te geven voor het aanleggen van een nieuwe diepwaterhaven...

De Fransen willen ondernemerschap stimuleren tussen Suriname en Frans-Guyana via Collectivité Territorial of French Guyana (GTG). Projecten zullen dan uitgevoerd worden voor ondernemers uit de twee buurlanden. Waarnemend minister Rishma Kuldipsingh van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie bracht een bezoek aan het buurland. Tijdens dit bezoek werd deze partnerschap besproken.

De bewindsvrouw meldt dat het van belang is dat de twee landen hun relatie versterken, omdat zij veel gemeen hebben. Zij ziet toerisme als een belangrijk pijler in deze toekomstige samenwerking .Natuurlijk komt er eerst een plan van aanpak, waarbij de juiste sectoren zullen worden geïdentificeerd. Gesprekken zullen gevoerd worden tussen de verschillende ministeries en de GTG. DE GTG-delegatie werd donderdag geleid door Jean-Luc Le West.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFransen willen ondernemerschap met Suriname stimuleren