donderdag 30 november 2023
28.1 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
5
(1)

Franse taallessen voor politieambtenaren in Suriname van start

lees ook ...

Directieteam OGA neemt actie na illegale afvaldumping in Nic...

Op dinsdag 21 november 2023 bracht Indersing Gangabisoensingh, de directeur van Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA), samen met zijn directieteam een werkbezoek aan het district Nickerie. Het doel van ...

In het kader van de veiligheidssamenwerking tussen Suriname en Frankrijk heeft de ambassade van de Franse Republiek in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken mogelijk gemaakt dat er lessen Frans worden verzorgd aan politieambtenaren op de Politieacademie. Op maandag 23 oktober 2023 is tijdens een mini-openingsceremonie van de lesperiode gestart met de lessen in de Franse taal.

De lessen worden aangeboden door de Franse Commandant Jean-Michel Canestrier, met steun van de Alliance Francaise du Suriname. Gedurende drie maanden zullen de lessen elke maandag plaatsvinden van 09.00 uur tot 12.00 uur, verzorgd door Junias Tassy van de Alliance Francaise du Suriname.

Deze taallessen versterken de samenwerking tussen Suriname en de ambassade van de Franse Republiek in Suriname op dit gebied.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFranse taallessen voor politieambtenaren in Suriname van start