donderdag 8 december 2022
29.2 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
4
(1)

Franse oliemaatschappij schenkt tablets aan MINOWC

lees ook ...

Leesbrillenproject Chietsana Foundation

Afgelopen vrijdag organiseerde de ChietSana Foundation een leesbrillen- gezondheidsproject op het terrein van Soeng Ngie & Co aan de Nieuwe Charlesburgweg. De brillen zijn gedoneerd in het buitenl...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft een donatie van 24 tablets met hoezen gekregen van de Franse oliemaatschappij RUBIS als bijdrage voor het afstandsonderwijs. Salesmanager Euan Irving diende het project voor de donatie in na te hebben gelezen over de onderwijsachterstand in het binnenland door de COVID-19 pandemie.  “Het onderwijs is enorm getroffen door deze situatie. We hebben al eerdere donaties gedaan aan BOG en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het MINOWC is het derde deel van het project”, aldus Irving.

De directeur Algemeen Vormend Onderwijs, Yuro Dipotaroeno, nam de donatie in ontvangst voor het ministerie. Hij bedankte de salesmanager en beloofde de tablets goed te zullen inzetten. De donatie zei hij, kwam in navolging van een oproep die hij deed toen First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry ook tablets schonk aan het MINOWC voor de uitvoering van ICT in Education. ”Hiermee kunnen we de onderwijsvernieuwingen op efficiënte wijze laten geschieden”, aldus de directeur die zei te hopen dat andere particuliere bedrijven het voorbeeld van RUBIS opvolgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFranse oliemaatschappij schenkt tablets aan MINOWC