dinsdag 27 september 2022
28.4 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
0
(0)

Franse handelsmissie bespreekt projecten met VP

lees ook ...

Genderrollen en patriarchale opvattingen over gender

De 'Landelijke Gezondheidsenquête onder Vrouwen voor Suriname 2019' werd gehouden om de volgende zaken te onderzoeken. Het is gebleken dat 32 procent van de vrouwen tenminste één handeling van lichame...

Een Franse handelsmissie wil samen met Suriname grote en kleine projecten uitvoeren. In dit kader heeft de Franse delegatie op 19 januari een bezoek gebracht aan het kabinet waar de projectideeën aan de Vice President werden medegedeeld.

Het opzetten van een vrijhandelszone, een wasserette, het investeren in de olie Industrie en een honingproductie project zijn enkele van de projecten die de Fransen in Suriname willen uitvoeren. De vrijhandelszone zal een onafhankrlijke status hebben -dus buiten Surinaams grondgebied- ten behoeve van Surinaamse en internationale bedrijven met vrijstelling van invoerrechten en winstbelasting.

De Vice President zegt bovengenoemde zaken vanuit de Surinaamse zijde te zullen onderzoeken en in een zoommeeting verder gesprekken te zullen voeren met de delegatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFranse handelsmissie bespreekt projecten met VP