donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
4
(1)

Fouten tijdens eerste vlucht World Atlantic Airlines

lees ook ...

130 lijnbussen in Suriname gecontroleerd; 13 vergunningen in...

Op 23 en 24 maart 2023 zijn er op de Indira Gandhiweg in Suriname controles uitgevoerd op lijnbussen met medewerking van de busdienst van het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT). ...

De World Atlantic Airlines heeft de eerste vlucht uitgevoerd voor de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij(SLM). Tijdens deze vlucht zijn zaken verkeerd gegaan.  De afdeling Corporate Communications van Surinam Airways heeft zich daarvoor  verontschuldigd.

Op 29 juni maakte de SLM bekend dat World Atlantic Airlines, in Juli de regionale vluchten zou uitvoeren.  Tijdens de eerste vlucht zijn zaken misgegaan op die dag. “Op deze vlucht hebben zich helaas enkele zaken voorgedaan die hebben geleid tot vertraging en onvrede bij de passagiers”, aldus de SLM.

De SLM heeft onderzoek gedaan, en heeft verzekerd dat voortaan tijdens deze vluchten,  “de standaard Surinam Airways- inflight service” weer zal worden geboden aan passagiers in plaats van de aangepaste inflight-service in verband met covid-19 van de eerste World Antlantic Airlines vlucht. De luchtvaartmaatschappij garandeert de beste service te blijven bieden.

De World Atlantic Airlines onderhoudt voor de SLM de regionale vluchten Paramaribo-Aruba-Miami vice versa.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFouten tijdens eerste vlucht World Atlantic Airlines