Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

“Fout stembiljetten bij ministerie van Binnenlandse zaken”

Geplaatst

op

Krishna Mathoera

“Fout en schuld van de stembiljetten is bij het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza). Dit zegt VHP assembleelid Krishna Mathoera. Volgens haar is de schuld niet bij de politieke partijen. Het lid zegt dat er naar waarschijnlijke verkregen informatie meer dan 200.000 stembiljetten vernietigd.

“Terwijl Suriname in een diepe economische crisis is, worden door blunders het land in nog meer financiële problemen gebracht. Zoveel onzorgvuldigheden toont aan hoe groot het gebrek aan kader is en hoe onzorgvuldig de voorbereiding van de verkiezingen is”, zegt Mathoera in de media.

Duizenden stembiljetten die geperforeerd, gevouwen en gestempeld zijn vernietigd geworden. – Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments


Advertentie

Suriname

Vervolging tegen alle agenten betrokken bij dood George Floyd

Geplaatst

op

Anp 413151086

De openbaar aanklager zal alle agenten die betrokken zijn bij de dood van de 46-jarige George Floyd worden vervolgd. Ze worden vervolgd voor moord zonder enige voorbedachte rade. Het gaat in totaal om 4 agenten die aangeklaagd worden.

“Een belangrijke stap voor rechtvaardigheid is dit”, zegt de Amerikaanse Senator Amy Klobuchar. Het is eerder bekend gemaakt via Twitter.

Eerder heeft agent Chauvin bij de arrestaties met zijn knie de hals van Floyd gedrukt tegen de grond. Om de lang aanhoudende druk is Floyd om het leven gekomen. Op die bewuste dag heeft Floyd met vals geld bij een winkel betaald. De arrestaties is hierna gefilmd en verspreid over de hele wereld.- Culturu.com

Lees verder

Suriname

COVID-19 besmettingen in Suriname gestegen met 8

Geplaatst

op

1 Breaking News

De COVID-19 teller in Suriname is gestegen met 8 personen dit brengt het aantal besmettingen naar 82.

Op de website is duidelijk te zien dat de actieve cases nu gesteld zijn op 72. 82 personen zijn momenteel positief getest. Sinds gisteren zijn de COVID regels in Suriname verscherpt. De vicepresident van Suriname, Ashwin Adhin de nieuwe regels aangekondigd. Er geldt momenteel een Total- Lock down in het land. – Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen