woensdag 17 april 2024
28 C
Paramaribo
5.6 C
Amsterdam
0
(0)

Fout parkeren in Albina wordt aangepakt

lees ook ...

Vernieuwing bij NOB: Shalini Khedoe aangesteld als commercie...

De Nationale Ontwikkelingsbank (NOB) heeft na meer dan twintig jaar een tweekoppig directieteam gevormd met de benoeming van Shalini Khedoe tot commercieel directeur, naast aanhoudende president-direc...

De politie van het bureau Albina gaat in samenwerking met de buurt-manager, Brigadier van Politie Ingrid Adrianus, beginnen met de ordening van een parkeerterrein voor de Albina taxi’s in het district.

Bij  de ordening zal er ook worden opgetreden tegen foutparkeerders. Bij foutparkeren wordt het verkeer onnodig gestremd waarbij de veiligheid van de voetgangers en overige weggebruikers in gevaar wordt gebracht.

Het komt ook voor dat automobilisten hun voertuigen dagen onbeheerd achterlaten en dan de oversteek doen naar Frans-Guyana, hetgeen ertoe leidt dat deze geparkeerde auto’s een belemmering vormen voor een goede doorstroming van het verkeer.

De buurtmanager doet daarom een beroep op autobestuurders om niet fout te parkeren, maar een veilige locatie zoals een openstaand terrein te zoeken om hun voertuig te parkeren. Indien aan deze oproep geen gevolg wordt gegeven zal de politie ertoe overgaan om de voertuigen door een erkend sleepbedrijf weg te laten slepen naar een plaats van berging.

De sleep- en bergingskosten zullen door de foutparkeerders betaald moeten worden anders wordt het voertuig niet afgestaan. Daarbij zal de verkeersovertreder ook beboet worden door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFout parkeren in Albina wordt aangepakt