woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Forse stijging vliegtarieven binnenland

lees ook ...

IDO levert tweede groep militaire tuchtrechters af

Het Instituut voor Defensie Opleidingen (IDO) heeft de tweede groep van 21 militaire tuchtrechters afgeleverd. Met het in ontvangst nemen van hun certificaten hebben deze beklaagmeerdere hun kennis en...

De vliegtarieven naar het binnenland zijn drastisch verhoogd. Dean Gummels, directeur van Gum Air NV, bevestigt de aanpassing. De verhoging was onvermijdelijk vanwege de unificatie van de wisselkoers, dus spreekt hij van een koersaanpassing. In het afgelopen jaar zijn de inkomsten met 50 procent afgenomen.

De prijzen van de lijndiensten waren op basis van en koers van SRD 14 berekend de koersen zijn aangepast aan de huidige koers op basis van SRD 21 voor de US-dollar. De aanpassing is deze week ingegaan.

De toekomst is onzeker. Bedrijven kunnen nauwelijks tot niet overleven vanwege de crisis in het land en de wereld. Zolang deze situatie niet verandert, zal het moeilijk zijn voor het bedrijfsleven, zegt Gummels.

Bij fluctuatie van de koers is het altijd een uitdaging om je bedrijf te kunnen draaien. Tarieven kunnen dan ook niet direct worden aangepast. Passagiers die vracht wegsturen rekenen op een bepaalde prijs, vandaar dat wordt geprobeerd om bestaande prijzen zo lang mogelijk vast te houden. Echter als de fluctuaties aanhouden is het bedrijf gedwongen om de prijzen aan te passen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameForse stijging vliegtarieven binnenland