maandag 28 november 2022
24.4 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
0
(0)

Foodsecurity besproken in Egypte op COP27

lees ook ...

President Santokhi geeft startsein voor aanleggen diepwaterh...

Het district Nickerie had maandag hoog bezoek. President Chandrikapersad Santokhi is speciaal daarnaartoe afgereisd om het officiële startsein te geven voor het aanleggen van een nieuwe diepwaterhaven...

President Chandrikapersad Santokhi, die in Egypte is in verband met de COP27, heeft vanochtend 07 november 2022, in aanwezigheid van andere staatshoofden de meeting over food security bijgewoond.

De president heeft ook de eerste minister van België, Alexander De Croo, ontmoet. Afgelopen week had de president nog een telefonisch onderhoud met minister De Croo die in het teken stond van het versterken van de vriendschapsrelatie tussen Suriname en België. Minister De Croo is bereid om Suriname onder andere te ondersteunen op het gebied van onderwijs en technologie. Verder had ons staatshoofd ook een gesprek meten met president Maduro van Venezuela.

De president bezocht ook het paviljoen, alwaar hij minister-president Rutte van Nederland, de directeur van de ‘Caribbean Community Climate Change Centre’, Dr. Colin Young, en de voorzitter van de ‘board of governors’, Una May Gordon, ontmoette. Ook bezocht het staatshoofd, in zijn rol als CARICOM-voorzitter, de CARICOM booth.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFoodsecurity besproken in Egypte op COP27