zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
7.2 C
Amsterdam
0
(0)

Foodsecurity besproken in Egypte op COP27

lees ook ...

Flexibele werktijden voor winkels, bakkerijen en horeca tijd...

In anticipatie op de naderende feestdagen heeft het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken een Algemene Overwerkvergunning uitgegeven voor specifieke bedrijven, waaronder winkels, bakker...

President Chandrikapersad Santokhi, die in Egypte is in verband met de COP27, heeft vanochtend 07 november 2022, in aanwezigheid van andere staatshoofden de meeting over food security bijgewoond.

De president heeft ook de eerste minister van België, Alexander De Croo, ontmoet. Afgelopen week had de president nog een telefonisch onderhoud met minister De Croo die in het teken stond van het versterken van de vriendschapsrelatie tussen Suriname en België. Minister De Croo is bereid om Suriname onder andere te ondersteunen op het gebied van onderwijs en technologie. Verder had ons staatshoofd ook een gesprek meten met president Maduro van Venezuela.

De president bezocht ook het paviljoen, alwaar hij minister-president Rutte van Nederland, de directeur van de ‘Caribbean Community Climate Change Centre’, Dr. Colin Young, en de voorzitter van de ‘board of governors’, Una May Gordon, ontmoette. Ook bezocht het staatshoofd, in zijn rol als CARICOM-voorzitter, de CARICOM booth.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFoodsecurity besproken in Egypte op COP27