dinsdag 25 juni 2024
23.3 C
Paramaribo
24.3 C
Amsterdam
5
(1)

Foodevent op Tweede Paasdag

lees ook ...

IMF Rondt zesde evaluatie van Surinaamse extended fund facil...

Het Internationale Monetaire Fonds (IMF) heeft de zesde evaluatie van Suriname onder de Extended Fund Facility (EFF) afgerond, waardoor de Surinaamse autoriteiten nu 46,7 miljoen Special Drawing Right...

Q’s Kitchen van Quincy Menso heeft vanaf 2019 in Nederland een foodtruck, die kip en wafels aan de man brengt volgens een eigen recept. Op maandag 10 april heeft hij samen met Chef Thro in Suriname, een eenmalig internationaal food event bij W’E MOKSI aan de sommelsdijkstraat, die zij ‘Je lust’ noemen. Gefrituurde Chicken en zoete wafels zullen worden aangeboden.

De portie bestaat uit een licht gezoete wafel, gefrituurde kip, salade, een sausje en een vers gebakken biscuit. De oorsprong is Amerikaans, maar dit is met een Surinaams tintje. Menso heeft het veranderd, naar wat hij nu aanbiedt. Het is in Nederland zeer in de smaak gevallen. Hij verkocht het eerst vanuit zijn kofferbak, maar een paar maanden daarna werd de kofferbak vervangen door een foodtruck.

Het evenement start maandag om 15.00u. ‘Je lust’ wordt voor de eerste keer in Suriname gehouden. Het is nog niet bekend als er een vervolg komt, maar na de evaluatie zullen de initiatiefnemers hun eigen besluit nemen ten aanzien van deze ‘lekkere dish’. Chef Thro zal die dag ook sauzen aanbieden.

Bron foto:SUN WEB TV

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFoodevent op Tweede Paasdag