woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Food & Music Easter Festival Nickerie

lees ook ...

Fidelia Graand-Galon biedt geloofsbrieven aan in Zuid-Afrika...

Op dinsdag 09 april jongstleden, heeft de Buitengewoon- en Gevolmachtigde Ambassadeur van de Republiek Suriname in Accra, Ghana, Fidelia Graand-Galon, haar geloofsbrieven overhandigd aan de president ...

Het Nickerie Food & Music Easter Festival is gisteren geopend op het Volksplein in Nieuw Nickerie door President Chandrikapersad Santokhi. Dit is de eerste editie van een prachtig Kunst, cultuur en cuisine event. Optreden van buitenlandse en locale artiesten met soca, dancehall en chutney maken deel uit van het programma. Drank en voeding zullen niet ontbreken.

Aanwezig waren onder andere Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en Districtscommissaris (DC) van Nickerie, Senrita Gobardhan, alsook artiest Michael Williams en zijn team uit Trinidad en Tobago.

Het staatshoofd wees erop dat wie in Suriname vertoeft geconfronteerd wordt met vrede en harmonie van de samenleving. Surinamers vieren de religieuze hoogtijdagen samen zonder enige onderscheid te maken. Deze saamhorigheid mogen wij volgens hem koesteren. Holi Phagwa, Ramadan, Ied-ul-Fitr feest, Goede Vrijdag  en Pasen kregen allemaal een plek in zijn speech, omdat het momenten zijn die de ruimte bieden om tot elkaar te komen.

Hij erkent de zware offers, maar haast zich om voor te houden dat Suriname nu betere tijden krijgt. De regering zal nu teruggeven, vooral aan de werkende klasse. Dit festival is daarvan een voorbeeld.

Mr. Zonneman en X’O Events organiseert het Nickerie Food & Music Easter Festival in samenwerking met het Kabinet van de President. De burgermoeder van Nickerie is verheugd over de groeiende interesse voor Nickerie. Een festival als deze maakt Nickerie aantrekkelijk als weekendplaats volgens haar. De toegang is gratis en het festival wordt vandaag afgesloten.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFood & Music Easter Festival Nickerie