dinsdag 9 augustus 2022
27.8 C
Paramaribo
15.6 C
Amsterdam
0
(0)

Fontein Spanhoek wordt ooglijker gemaakt

lees ook ...

US embassy donates US$345,600 for restoration Elisabeth Sams...

The U.S Ambassador Karen Lynn Williams spoke with Cynthia MacLeod chairman of Elisabeth Samson House concerning a donation and restoration of the Elisabeth Samson House at Wagenwegstraat 22, which has...

De Fontein bij Spanhoek heeft zondag een schoonmaakbeurt gekregen. Districtsraadslid Ryan Lewis zegt dat er gesprekken gaande zijn met de onderneming Yokohama, die in de nabije omgeving een hotelcomplex opzet. Deze onderneming zal via een stichting het Valliantsplein verfraaien. Het is namelijk ook voor Yokohama belangrijk dat de omgeving er toeristisch uitziet.

Lewis roept burgers op om nauwkeurig om te gaan met de omgeving. Het beeld dat geïllustreerd is de afgelopen jaren is volgens hem niet fraai. De schoonmaakactiviteiten zijn bedoeld om de omgeving bij Spanhoek ooglijker te maken. Dit zal ook gebeuren op andere locaties in de binnenstad. “Ik denk dat het opschonen vaker moet gebeuren en ook de burgers moeten geschoold worden om vervuiling na te laten.”

De schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd onder supervisie van het districtscommissariaat Paramaribo Noordoost. Lewis zegt dat er een nauwe samenwerking is met districtscommissaris Ricardo Bhola. Dit project is een voorbeeld, waarbij de districtsraad aanpak heeft gevraagd en de burgervader vlot heeft ingespeeld. Lewis was op de locatie om te bezichtigen hoe de werkzaamheden werden uitgevoerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFontein Spanhoek wordt ooglijker gemaakt