zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
3
(2)

FONDS van het Kabinet van de President, Particulier- of Staatsgeld?

lees ook ...

Politie houdt in één maand tijd 388 roadbocks

De politie heeft tussen 17 april en 15 mei jongstleden  landelijk 388 roadblocks gehouden in het kader van de handhaving van de veiligheid. In vier weken tijd zijn er 609 aanhoudingen verricht door de...

Er is uit het Sociaal Fonds van het Kabinet van de President geld vrijgemaakt voor de renovatie van een Mandir aan de Gangaram Pandayweg. Dit project wordt uitgevoerd door het ministerie van Openbare Werken (OW) dat momenteel bezig is diverse bouwprojecten uit te voeren welke worden gefinancierd vanuit het sociaal fonds van het kabinet van de president.

Tijdens dit bezoek waren DNA-lid Mahinder Jogi, de districtscommissaris van Saramacca Sherin Bansi-Durga en de directeur van Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA), Indersing Gangabisoensingh aanwezig om de renovatiewerkzaamheden te bezichtigen.

Minister Riad Nurmohamed bracht op vrijdag 24 maart 2023 een bezoek aan een mandir aan de Gangaram Pandayweg, waar momenteel  renovatie werkzaamheden worden uitgevoerd. Bij deze gemeenschapsprojecten worden materialen aangekocht uit het sociaal fonds en vanuit OW worden er arbeiders ingezet om de renovatiewerkzaamheden uit te voeren.

Het is een open vraag waar het geld dat in het fonds van het kabinet van de President is, vandaan komt. ‘Is het overheids geld of hebben particulieren geld in het fonds gestopt?’ Dit is belangrijk om te weten, omdat overheidsgeld bij het ministerie van Sociale Zaken thuis hoort in een kas voor bouw- of gemeenschaps- projecten en niet op het kabinet van de President. 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFONDS van het Kabinet van de President, Particulier- of Staatsgeld?