dinsdag 19 maart 2024
25 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
3
(2)

FONDS van het Kabinet van de President, Particulier- of Staatsgeld?

lees ook ...

Nieuwe Pandit Tilakdharieweg officieel geopend in Commewijne...

In het district Commewijne werd op vrijdag 15 maart de officiële opening van de Pandit Tilakdharieweg gehouden, met president Chandrikapersad Santokhi als eregast. Het evenement werd bijgewoond door m...

Er is uit het Sociaal Fonds van het Kabinet van de President geld vrijgemaakt voor de renovatie van een Mandir aan de Gangaram Pandayweg. Dit project wordt uitgevoerd door het ministerie van Openbare Werken (OW) dat momenteel bezig is diverse bouwprojecten uit te voeren welke worden gefinancierd vanuit het sociaal fonds van het kabinet van de president.

Tijdens dit bezoek waren DNA-lid Mahinder Jogi, de districtscommissaris van Saramacca Sherin Bansi-Durga en de directeur van Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA), Indersing Gangabisoensingh aanwezig om de renovatiewerkzaamheden te bezichtigen.

Minister Riad Nurmohamed bracht op vrijdag 24 maart 2023 een bezoek aan een mandir aan de Gangaram Pandayweg, waar momenteel  renovatie werkzaamheden worden uitgevoerd. Bij deze gemeenschapsprojecten worden materialen aangekocht uit het sociaal fonds en vanuit OW worden er arbeiders ingezet om de renovatiewerkzaamheden uit te voeren.

Het is een open vraag waar het geld dat in het fonds van het kabinet van de President is, vandaan komt. ‘Is het overheids geld of hebben particulieren geld in het fonds gestopt?’ Dit is belangrijk om te weten, omdat overheidsgeld bij het ministerie van Sociale Zaken thuis hoort in een kas voor bouw- of gemeenschaps- projecten en niet op het kabinet van de President. 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFONDS van het Kabinet van de President, Particulier- of Staatsgeld?