woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Fly All Ways zal ook vliegen naar Guyana

lees ook ...

Zorgwekkende afname lederschildpaddenpopulaties in de Guiana...

De dienst 's Lands Bosbeheer/Natuurbeheer (LBB/NB) heeft in samenwerking met WWF-Guianas een belangrijke nationale workshop gehouden. Het hoofddoel van deze workshop was om de implementatie en aanpass...

Vliegmaatschappij Fly All Ways gaat nu ook vliegen naar buurland Guyana, aangezien de luchthavensector bij de buren aan het groeien is. Juan Edghill, de Guyanese minister van Openbare Werken, heeft de toevoeging van Fly All Ways aan zijn luchtruim vrijdag bekendgemaakt. De bekendmaking vond plaats tijdens een persconferentie op de Cheddi Jagan International Airport (CJIA).

Volgens de minister zal de maatschappij de routes Suriname, Barbados en Curaçao exploiteren vanaf de CJIA. Edghill voegde eraan toe dat de regering verwacht dat er meer luchtvaartmaatschappijen zullen komen.

“We zijn blij dat het verkeer bij CJIA, zelfs in een Covid-tijd, aan het groeien is en vordert. We willen een stadium bereiken waarin we weer op volle kracht kunnen openen voor zaken.”

Over de veiligheid van het personeel bij CJIA zei minister Edghill dat hij namens de Raad van Bestuur pleit voor het beschikbaar hebben van vaccins voor het personeel, aangezien het eerstelijnswerkers zijn. Binnen de kortst mogelijke tijd zal het personeel dat op de luchthaven werkzaam is worden ingeënt.

Het gaat om personen werkzaam bij de immigratie, douane, afhandelaars en al het ander personeel op de luchthaven. Er is al een brief gestuurd naar de minister van Volksgezondheid van Guyana hierover, meldt Edghill.

Guyana tekende afgelopen december een Open Skies-overeenkomst met Suriname om de connectiviteit te verbreden en nieuwe en bestaande markten met Paramaribo aan te boren. De overeenkomst werd geprezen vanwege de kansen die het voor beide landen biedt op het gebied van reizen, toerisme en handel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFly All Ways zal ook vliegen naar Guyana