woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Fly All Ways lanceert inaugurele vlucht naar Venezuela met all-inclusive service

lees ook ...

HB media presenteert African Edition in culturele evenemente...

Het oudste theater in Suriname en het Caraïbisch gebied, Thalia organiseert op 13 april aanstaande op het terras, een African Editionuit  haar culturele evenementenserie. Djina Berggraaf-Sanchit, dire...

Vrijdagochtend voert luchtvaartmaatschappij Fly All Ways haar inaugurele vlucht uit naar Venezuela, met een rechtstreekse wekelijkse vliegverbinding tussen Suriname en Venezuela. De maatschappij kondigt aan regelmatig nieuwe bestemmingen toe te voegen aan haar portfolio.

Op deze nieuwe route zal een all-inclusive tarief worden gehanteerd, waarbij passagiers geen extra kosten in rekening worden gebracht, zoals luchthavenbelasting en standaard bagage van 23 kg ruimbagage en 8 kg handbagage, in overeenstemming met internationale normen.

De vluchtduur vanaf de Johan Adolf Pengelluchthaven naar Caracas is 1 uur en 15 minuten. Venezuela is volgens de luchtvaartmaatschappij geen onbekend terrein voor veel Surinamers en herbergt een aantal grote steden en een verscheidenheid aan eilanden, waaronder Isla Margarita. Het landschap varieert van laaglanden tot bergachtige gebieden, met als hoogste punt de Pico Bolivar (5.007 meter) in het Andesgebergte.

Fly All Ways benadrukt dat er verschillende redenen zijn om naar Venezuela te reizen, waarbij betrouwbare reisorganisaties complete rondleidingen in het land aanbieden. Een visum voor Venezuela is vereist en kan worden aangevraagd bij het consulaat in Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFly All Ways lanceert inaugurele vlucht naar Venezuela met all-inclusive service