donderdag 18 april 2024
25 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Florence Jamin gecertificeerd als Wasit- Juri

lees ook ...

Minister Mathoera belooft versterkte samenwerking tussen Def...

Het aantal inbraken en gewelddadige berovingen is gestegen, wat zorgen baart bij het ministerie van Defensie. Minister Krishna Mathoera van Defensie heeft aangekondigd dat haar ministerie meer onderst...

Florence Jamin, die geen onbekende is in de Pencak Silat sportwereld is de enige persoon uit Suriname die internationaal door de Pencak Silat wereldbond gecertificeerd is als Wasit-Juri (scheidsrechter en jurylid). Zij is ook voorzitter van de Surinaamse Pencak Silat Associatie (SPSA) en de enige die door de wereldbond erkend en gecertificeerd is om leraren op te leiden.

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) in de persoon van de directeur  Sportzaken Gordon Touw Ngie Tjouw, heeft naast onderdirecteur Deborah Winson, mevrouw Florence Jamin gefeliciteerd als blijk van waardering voor de bereikte prestaties, zeker als vrouw in de sportwereld, een bloemstuk overhandigd.

Mevrouw Jamin toonde haar dankbaarheid voor het gebaar en voelde zich vereerd de erkenning te mogen ontvangen van het directoraat Sportzaken. Ook heeft zij een presentje gebracht voor de directeur in de vorm van een sportpet en T-shirt. Verder deed zij de toezegging dat zij haar ondersteuning zal geven aan de sportwereld op het gebied van de Pencak Silat sport in Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFlorence Jamin gecertificeerd als Wasit- Juri