dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

Florence Jamin gecertificeerd als Wasit- Juri

lees ook ...

Auto vat vlam in Nieuw-Nickerie, politie vermoedt kortsluiti...

Op maandag 15 april 2024, na een melding van een autobrand op een adres in het politieressort, begaf de politie van het bureau Nieuw-Nickerie zich naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst van de p...

Florence Jamin, die geen onbekende is in de Pencak Silat sportwereld is de enige persoon uit Suriname die internationaal door de Pencak Silat wereldbond gecertificeerd is als Wasit-Juri (scheidsrechter en jurylid). Zij is ook voorzitter van de Surinaamse Pencak Silat Associatie (SPSA) en de enige die door de wereldbond erkend en gecertificeerd is om leraren op te leiden.

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) in de persoon van de directeur  Sportzaken Gordon Touw Ngie Tjouw, heeft naast onderdirecteur Deborah Winson, mevrouw Florence Jamin gefeliciteerd als blijk van waardering voor de bereikte prestaties, zeker als vrouw in de sportwereld, een bloemstuk overhandigd.

Mevrouw Jamin toonde haar dankbaarheid voor het gebaar en voelde zich vereerd de erkenning te mogen ontvangen van het directoraat Sportzaken. Ook heeft zij een presentje gebracht voor de directeur in de vorm van een sportpet en T-shirt. Verder deed zij de toezegging dat zij haar ondersteuning zal geven aan de sportwereld op het gebied van de Pencak Silat sport in Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFlorence Jamin gecertificeerd als Wasit- Juri