vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
3
(1)

FLIRS-programma gaat succesvol van start

lees ook ...

Nieuwe stappen gezet in samenwerking Suriname en Frans-Guyan...

Op maandag 27 maart 2023 hebben Suriname en Frans-Guyana een vergadering gehouden om de samenwerking tussen de twee landen te versterken. De commissie van Buitenlandse Zaken, International Business en...

Vandaag vond de succesvolle virtuele kick-off plaats van het ‘Female Led Innovative Rural Startups’ (FLIRS) 2021 programma. Het programma werd gehost door de Act Now Foundation, een organisatie die zich bezighoudt met gemeenschapsprojecten rondom de ‘Sustainable Development Goals’.

Ongeveer 60 vrouwelijke ondernemers uit de districten Saramacca, Coronie, Nickerie, Wanica en Para zullen de komende 3 maanden hun netwerk vergroten en hun ondernemers skills verder ontwikkelen. Het programma bestaat uit trainingen, coaching sessies en een ‘Women Business beurs’.

Vertegenwoordigers van de Amerikaanse ambassade, alsook het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie, Leduc Training and Consultancy hebben vandaag een woord van motivatie gericht tot de vrouwelijke ondernemers.

De Act Now foundation kijkt vol enthousiasme uit naar de komende periode en zal samen met de vrouwelijke ondernemers van Suriname, het ondernemersklimaat blijven versterken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFLIRS-programma gaat succesvol van start