vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

First lady start distributie pakketten sociale instellingen en tehuizen

lees ook ...

Afdeling Bijenteelt LVV verzorgd in Coronie training voor im...

In het district Coronie is er op vrijdag 24 maart jongstleden voor zevenendertig imkers uit Coronie en Nickerie, een training over Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) verzorgd. De training ...

First lady Mellisa Santokhi is gestart met de landelijke pakkettendistributie van de regering voor tehuizen en sociale instellingen. Het startsein is gegeven met het geven van deze pakketten aan een viertal tehuizen. Geld uit het Covid-fonds is vrijgemaakt om alle behoeftigen te voorzien.

De Stichting Ontspanningsoord voor Gehandicapte Kinderen (SOGK), Stichting Geloof en Nieuw Leven, Stichting De Stem en Stichting Een Parel In Gods Ogen, mochten elk een pakket in ontvangst nemen. Het bulkpakket bestond uit 250 kg rijst, een baal pesi, een baal aardappelen, een baal suiker, een doos spijsolie, een karton sardines en 250 stuks mondkapjes.

Stichting Een Parel In Gods Ogen kreeg ook 10 tablets voor ‘Onderwijs op Afstand’ erbij. De regering probeert hiermee deels te voorzien in de dagelijkse behoeften van deze stichtingen.

“Ik hoop dat met deze donatie u de komende periode goed kan overbruggen. De regering doet haar gedeelte, ik vraag u om samen te werken en waar nodig ook een handje mee te helpen. Verder wil ik u danken voor de speciale zorg die u biedt,” aldus de presidentsvrouw.

Het is nu voor de stichtingen een grote uitdaging om te voorzien in de dagelijkse behoeften. Zij hebben dankbaar dit pakket ontvangen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst lady start distributie pakketten sociale instellingen en tehuizen