woensdag 21 februari 2024
28 C
Paramaribo
9.6 C
Amsterdam
0
(0)

Firstlady geeft Paasdonaties

lees ook ...

Vicepresident Brunswijk positief over IMF-inspanningen: R...

Vicepresident Ronnie Brunswijk, die aanvankelijk fel gekant was tegen de betrokkenheid van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), toonde zich nu redelijk tevreden over de behaalde resultaten. Hij be...

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft met Pasen diverse donaties gedaan aan mensen die een verzoek tot ondersteuning hadden ingediend. Op woensdag 13 april heeft de presidentsvrouw persoonlijk, in de Congreshal, de donaties overhandigd aan hen die daarvoor in aanmerking zijn gekomen.

De geste bestond uit waardebonnen, tablets ten behoeve van het onderwijs, schoolpakketten, brushcutters en rolstoelen. De donatie is mogelijk gemaakt door tussenkomst van donateurs. Hiermee probeert de first lady enigszins te voorzien in de behoefte van deze groep burgers.

In haar toespraak gaf de presidentsvrouw aan dat Pasen een periode is van liefdevolle acties ondernemen en vooral geven waar dat kan. “Tijdens Pasen geven wij het positieve mee en dat kan met een simpele handeling, bijvoorbeeld iemand een compliment maken. Er is veel negativiteit om ons heen, dat is een gegeven. Wat kracht eist, is een positieve gedachte genereren. En dat moeten wij niet alleen nu, maar voor altijd doen”, zei de first lady.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirstlady geeft Paasdonaties