vrijdag 19 april 2024
24.2 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Firstlady geeft Paasdonaties

lees ook ...

Familieconcert De Ralims

In Theater Thalia wordt op 19 april aanstaande een familieconcert gehouden. Tijdens ‘Familieconcert De Ralims” zullen drie neven op de planken staan in Suriname voor “een avond vol nostalgie”. Het con...

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft met Pasen diverse donaties gedaan aan mensen die een verzoek tot ondersteuning hadden ingediend. Op woensdag 13 april heeft de presidentsvrouw persoonlijk, in de Congreshal, de donaties overhandigd aan hen die daarvoor in aanmerking zijn gekomen.

De geste bestond uit waardebonnen, tablets ten behoeve van het onderwijs, schoolpakketten, brushcutters en rolstoelen. De donatie is mogelijk gemaakt door tussenkomst van donateurs. Hiermee probeert de first lady enigszins te voorzien in de behoefte van deze groep burgers.

In haar toespraak gaf de presidentsvrouw aan dat Pasen een periode is van liefdevolle acties ondernemen en vooral geven waar dat kan. “Tijdens Pasen geven wij het positieve mee en dat kan met een simpele handeling, bijvoorbeeld iemand een compliment maken. Er is veel negativiteit om ons heen, dat is een gegeven. Wat kracht eist, is een positieve gedachte genereren. En dat moeten wij niet alleen nu, maar voor altijd doen”, zei de first lady.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirstlady geeft Paasdonaties