zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

Firstlady geeft Paasdonaties

lees ook ...

Meer ruimte gecreëerd voor opvang zieke kinderen op Spoedeis...

Er worden op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) aparte plekken gecreëerd voor kinderen. “De toeloop is zo groot dat de huidige kinderkamer niet voldoende ruimte ...

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft met Pasen diverse donaties gedaan aan mensen die een verzoek tot ondersteuning hadden ingediend. Op woensdag 13 april heeft de presidentsvrouw persoonlijk, in de Congreshal, de donaties overhandigd aan hen die daarvoor in aanmerking zijn gekomen.

De geste bestond uit waardebonnen, tablets ten behoeve van het onderwijs, schoolpakketten, brushcutters en rolstoelen. De donatie is mogelijk gemaakt door tussenkomst van donateurs. Hiermee probeert de first lady enigszins te voorzien in de behoefte van deze groep burgers.

In haar toespraak gaf de presidentsvrouw aan dat Pasen een periode is van liefdevolle acties ondernemen en vooral geven waar dat kan. “Tijdens Pasen geven wij het positieve mee en dat kan met een simpele handeling, bijvoorbeeld iemand een compliment maken. Er is veel negativiteit om ons heen, dat is een gegeven. Wat kracht eist, is een positieve gedachte genereren. En dat moeten wij niet alleen nu, maar voor altijd doen”, zei de first lady.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirstlady geeft Paasdonaties