dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Firstlady gedenkt burgers met waardebonnen

lees ook ...

The president’s approval of deep-water port in Nickeri...

President Santokhi observed the approval of "The Port of Nickerie," a deep-water port that also serves as the special economic zone. This unique construction, which includes sizable port facilities, w...

Het Instituut van de First Lady heeft op 11 februari behoeftige burgers blij gemaakt met waardebonnen ter waarde van SRD 500,-. Het ging om personen binnen Paramaribo Centrum, die vooraf in beeld waren gebracht. Echter, ook seniore burgers die men op straat tegenkwam, werden verrast met een coupon.

Ruim 100 huishoudens langs de Kwattaweg, Keizerstraat en Drambrandersgracht (elk met zijwegen) werden aangedaan. Zowel Jurgen Adely, die door president Chandrikapersad Santokhi was geïnstalleerd om kansarmen te helpen, als Preshant Baldew (beleidsadviseur van het staatshoofd) geeft aan dat het project een vervolg krijgt. Het ligt namelijk in de bedoeling meer waardebonnen, afkomstig van Combé Markt, af te geven aan een gelijk aantal huishoudens.

Adely benadrukt dat de steun onmisbaar is en dat de mensen het hard nodig hebben. “Zij zullen flink gebruik kunnen maken van de waardebonnen”, voegt hij eraan toe. Baldew legt uit dat er vanuit het Instituut van de First Lady een ploeg vooraf het veld is ingegaan en personen, die steun behoeven, heeft geregistreerd. Eenmaal in het veld werd ook aan oudere personen, die het team op straat tegenkwam, een coupon afgegeven.

Baldew is ingenomen met de reactie van de samenleving. “Het voelt heel goed aan. De zegeningen die de first lady krijgt van de mensen, is bijzonder”, aldus de functionaris, die zegt dat de mensen ook vragen om de presidentsvrouw persoonlijk te ontmoeten. “De first lady komt nog. Zij heeft het even druk met andere werkzaamheden, maar zij zal de mensen persoonlijk spreken”, belooft Baldew.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirstlady gedenkt burgers met waardebonnen