maandag 28 november 2022
23.6 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
0
(0)

First lady verdeelt ruim 1700 schoolpakketten

lees ook ...

Tienermoeders en kansarme vrouwen gereedgemaakt voor arbeids...

Zestien personen hebben de cursus Basis Textiele Werkvormen van de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) succesvol afgerond. Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeug...

Hoewel het schooljaar voor vele kinderen al is begonnen heeft first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry  gezinnen, organisaties en instellingen alsnog geholpen met schoolpakketten. Deze pakketten zijn welkom voor de kinderen, omdat het is voorgekomen dat ouders geen schoolspullen hebben kunnen aanschaffen voor hun kinderen om het nieuwe schooljaar fris te kunnen starten.

Ruim 1700 schoolpakketten zijn door de first lady verstrekt aan verschillende personen en organisaties. De pakketten zijn op 11 oktober overhandigd aan de personen, instellingen of organisaties die hierover in aanmerking zijn gekomen.

Een deel van de schooluniformen en schooltassen die door de first lady zijn overhandigd. Foto: Facebook

Het ligt in de bedoeling dat de organisaties de gedoneerde schoolpakketten dan verder distribueren naar de leerlingen die zij geregistreerd hebben.

De first lady heeft de aanwezigen toegesproken. Foto: Facebook

De first lady zal komende dagen ook langs enkele scholen gaan om daar schoolpakketten te verdelen. “Deze scholen hebben zich ook via mijn team geregistreerd voor een donatie van schoolpakketten,” zegt Santokhi-Seenacherry.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst lady verdeelt ruim 1700 schoolpakketten