maandag 8 augustus 2022
32.4 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
3.7
(3)

First Lady Melissa Santokhi bezoekt tehuizen in Commewijne

lees ook ...

SURINAM AIRWAYS RECOVERY PLAN

The SLM in Suriname has just reported that the ‘Arena Group’ is the new name under which the services provided by the well-known SurAir Cargo, SurAir Catering and SurAir Ground Services will be offere...

Enkele tehuizen in het district Commewijne kregen op 21 december bezoek van de First Lady van de Republiek Suriname, Mellisa Santokhi.  In verband met de feestdagen heeft zij  bewoners van Mariënburg in het district Commewijne al lopend, persoonlijk een kerstbrood, een stuk kaas en handsanitizer aangeboden. First lady Santokhi wenste de bewoners alvast fijne feestdagen en een gezond nieuw jaar toe. Voorbijgangers stopten om de first lady ook persoonlijk fijne feestdagen toe te wensen.

De First Lady bezocht ook kinderhuis Leliëndaal en Bejaardentehuis Simba. De tehuizen kregen kerstbrood, kaas, en een bedrag van SRD 5000 voor de nodige inkopen in verband met de feestdagen. Bij Kinderhuis Leliëndaal verwelkomden de kinderen die verrast waren met het plotselinge bezoek van de first lady, haar met een welkomstlied.

De First Lady liet eerder weten dat het in haar bedoeling ligt alle tehuizen in Suriname te bezoeken waar ze nu al aardig op weg mee is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst Lady Melissa Santokhi bezoekt tehuizen in Commewijne