zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry verkozen tot voorzitter van SCLAN

lees ook ...

Narcoticabrigade vindt drugs in ressort Flora

De Narcoticabrigade heeft na bekomen informatie in samenwerking met de Narcotics Intelegent Unit (NIU) drugs gevonden in de Uraniumstraat te Flora. Het gaat om ruim 50 kg. Er is een verdachte aangehou...

Op donderdag 7 december werd Mellisa Santokhi-Seenacherry, de first lady van Suriname, tijdens een virtuele bijeenkomst verkozen tot voorzitter van het Spouses of Caricom Leaders Action Network (SCLAN), terwijl Ann Marie Davis, de first lady van de Bahama’s, werd gekozen tot vicevoorzitter.

Santokhi-Seenacherry is naar Miami afgereisd voor de officiële overdracht van het voorzitterschap door Rossana Briceño, de voormalige first lady van Belize, die de afgelopen twee jaar als voorzitter heeft gediend. “Het is een eer voor mij om deze organisatie de komende twee jaar te mogen leiden.

Ik wil de vertrekkende voorzitter Briceño bedanken voor haar toewijding. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met de nieuwe vicevoorzitter en het team, en samen zullen we de organisatie nieuw leven inblazen”, aldus de Surinaamse first lady.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry verkozen tot voorzitter van SCLAN