dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
3
(2)

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry gekozen tot voorzitter van SCLAN

lees ook ...

Armoedegrens Suriname vastgesteld op SRD 7.396 na consultati...

De Nationale Loonraad (NLR) heeft het advies voor de vaststelling van een nieuw minimumuurloon overhandigd aan minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ). Hoewel het...

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry is bij acclamatie verkozen tot de nieuwe voorzitter (chair) van de Spouses of Caricom Leaders Action Network (SCLAN). Tegelijkertijd is first lady Ann Marie Davis van de Bahamas gekozen tot vicevoorzitter tijdens een virtuele bijeenkomst. Voor de afgelopen twee jaar diende de first lady van Belize, Rossana Briceño, als de voorzitter, terwijl first lady Santokhi fungeerde als vicevoorzitter.

Tijdens de online verkiezing werden de missie van SCLAN en voort te zetten projecten besproken. Na de verkiezing feliciteerde first Lady Briceño de nieuw verkozen leiding en bedankte ze het team voor hun steun in de afgelopen twee jaar. Ze heeft volledig vertrouwen in het nieuwe duo om SCLAN naar nieuwe hoogten te brengen en beloofde voortdurende ondersteuning waar nodig.

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry uitte haar genoegen om de organisatie de komende twee jaar te leiden. Ze bedankte first lady Briceño voor haar begeleiding en keek uit naar een vruchtbare samenwerking met de nieuwe vicevoorzitter en het team.

In haar afsluitende woorden benadrukte ze de noodzaak om meer leden te betrekken bij SCLAN. De nieuwe voorzitter en vicevoorzitter zullen hun taken aanvangen in januari.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst lady Mellisa Santokhi-Seenacherry gekozen tot voorzitter van SCLAN