vrijdag 12 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
19.1 C
Amsterdam
0
(0)

First Lady Melissa Santokhi doneert aan instellingen

lees ook ...

Constitutioneel hof bevindt huidig kiesstelsel onrechtvaardi...

Het Constitutioneel Hof heeft zich gebogen over het verzoekschrift  van advocaat Serena Muntslag-Essed ingediend op 07 maart van dit jaar, om het kiesstelsel te toetsen aan de Grondwet, het Internatio...

In het kader van de verjaardag van president Chandrikapersad Santokhi op 3 februari jongstleden heeft het bureau van de First Lady aan een 25-tal sociale instellingen een donatie gegeven. Dit vond plaats in de Congreshal. Een aantal donateurs hielpen het mogelijk maken dat deze instellingen op vrijdag 5 februari 2021 in de watten werden gelegd.

De presidentsvrouw is sedert het vorig jaar op een missie om sociale instellingen in ons land  te gedenken met een schenking, maar door de covid-19 ontwikkelingen kwam daar wat vertraging in. Dit jaar gaat de First Lady door met haar project om alle instellingen een donatie te geven en een bezoek te brengen. De instellingen hebben vandaag elk een cheque ter waarde van SRD 10.000 in ontvangst mogen nemen.

De vertegenwoordigers van de instellingen zeiden blij  blij te zijn met de geste, omdat het geld goed gebruikt kan worden in een periode waarin alles duur is.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst Lady Melissa Santokhi doneert aan instellingen