Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

First Lady krijgt rolstoelen voor behoeftigen

Geplaatst

op

Unnamed (1)

De heren Vijay Dasrath, Mahinder Dasrath en Jayperkash Boditewarie schonken op 14 oktober aan het bureau van de First lady,  27 rolstoelen. De geste is een gezamenlijke moeite van de drie vrienden die eigenaren zijn van van Elegance Hotel & Casino, SuLive Betting N.V en 4R Gym

Een van de heren Dasrath vertelde dat zijn moeder niet lang terug plotseling in een rolstoel was beland, waardoor hij van nabij meemaakte hoe hoog de onvoorziene kosten in een keer kwamen te liggen. “Mijn gedachten gingen gelijk uit naar andere huishoudens met soortgelijke gevallen die niet in staat zijn een rolstoel te kopen. Dit heeft mij ertoe bewogen mijn vrienden aan te sporen tot een inzameling om rolstoelen uit Nederland te halen.” vertelde Dasrath.

De schenking ging naar het bureau van de First Lady, omdat zij graag sociaal zwakkeren ondersteunt. De first lady toonde zich erg ingenomen met het gebaar van de ondernemers en sprak haar dank uit dat haar bureau deze donatie in ontvangst mocht nemen. De rolstoelen zullen gedoneerd worden aan behoeftigen. – culturu.com

7 Reacties
7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bryan
vrijdag 16 oktober 2020 10:08

Owwww wat leuk.
En moet het volk nu aan jouw voeten liggen?
Vuile Golddigger

Henry
zondag 18 oktober 2020 23:10

Ha ha first ladys staan niet zo wijdbeens…maakt totaal geen indruk hoor ..charme offensief lukt niet we hebben je allang door

Roepia
donderdag 22 oktober 2020 07:56

Zijn rolstoelen dat ze gekregen hebben van de ggd uit nederland. De opslag ligt vol met afgekeurde stoelen. Nu doen ze alsof de spullen zijn aangekocht door deze mannen en overhandigen ze de stoelen aan hun nicht.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Roepia
Amin
donderdag 22 oktober 2020 11:50

Santoki is een grote sufferd deze vrouw bepaald wat in Suriname gebeurt. Zelf zijn zoon zegt dat deze vrouw de baas van Santoki is. Er zijn meer vrouwen op aarde. Waarom 8 functies .hoe kan ze het verdelen. Het Surinaamse volk houd weer zijn mond

Ronny Hooikamp
donderdag 22 oktober 2020 15:25

Wat een zielige mensen hier met al hun negatieve opmerkingen.
En ze weten het ook allemaal zo goed en veel beter nog.
Ik hoop dat er hier ook nog wat verstandige mensen iets te melden hebben, anders als iedereen zo is hier, dan hebben wij maar een triest beklagenswaardig volkje.

Tamara
donderdag 22 oktober 2020 20:22

Internet app gaat los met beschuldigingen over haar de zoon van santoki gaat los op de app. Alle vuile was komt nu naar buiten

Roepia
zondag 25 oktober 2020 01:02

Wijdbeens geeft aan hoe ze de mannen weet te strikken of gestrikt heeft. Was alom bekend in cuyana deze vrouw.
En dan vooral om haar wijdbeense capriolen

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Suriname

22- jarige Jongeman verdronken in kreek

Geplaatst

op

Kaarsje

De politie van Brownsweg kreeg gisteren omstreeks 18.40 uur de melding dat gouddelvers het ontzielde lichaam van een manspersoon hadden aangetroffen in een kreek in het dorp Waki Basoe. De politie begaf zich voor onderzoek naar de locatie waar het bleek te gaan om het lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie. De arts die was ingeschakeld, stelde de dood door verdrinking vast.

Volgens verklaring van de andere gouddelvers ging Marvin tussen 15.00 uur en 16.00 uur naar de kreek om zijn vaat af te wassen. Toen hij volgens zeggen van de overige gouddelvers te lang wegbleef, gingen zij op zoek naar Marvin. De collega’s zagen zijn keukengerei en een muts in het water drijven, maar Marvin was nergens te bespeuren. Zij stelden direct een zoekactie in en vonden kort daarna zijn levenloos lichaam in het water.

Het vermoeden bestaat dat Marvin tijdens de afwas is uitgegleden en in het water terecht kwam met het noodlottige gevolg. Het ontzielde lichaam van Marvin werd na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.- culturu.com

Lees verder

Meest gelezen