dinsdag 7 februari 2023
26.8 C
Paramaribo
5.2 C
Amsterdam
1
(1)

First Lady haalt donatie op bij Dalian

lees ook ...

Bouterse en co bedrukt vanwege eis 20 jaar celstraf

Hun gezichten op de foto’s spreken boekdelen, Desi Bouterse en zijn partners in crime kijken bedrukt als ze uit de rechtszaal komen na hun strafeis van 20 jaar cel in hoger beroep is uitgesproken. Teg...

Het Instituut van de First Lady heeft op vrijdag 7 mei een donatie ontvangen van China Dalian International Economic & Technical Cooperation Co., Ltd. Presidentsvrouw Mellisa Santokhi-Seenacherry nam persoonlijk deze schenking in ontvangst op het hoofdkantoor van Dalian. Het betrof een donatie van 3000 mondkapjes, 50 schooltassen, 600 schrijfblokken en 50 etuis, met de bedoeling een bijdrage te leveren aan de strijd tegen COVID-19 en handreiking aan de minder draagkrachtigen.

Dalian is al langer dan twintig jaren in Suriname. De First Lady is hierdoor de mening toegedaan dat zij ook onderdeel zijn van onze gemeenschap. Wang Hailong, directeur van Dalian heeft tijdens het bezoek de verschillende projecten genoemd die gedaan worden door Dalian en wat zij allemaal nog meer doen in Suriname.

De vraag is of een donor van enige soort donatie, door tussenkomst van het Bureau van de First Lady, die na afspraak niet zelf hoort af te leveren op het Bureau in plaats van omgekeerd? Het lijkt op zijn zachtst gezegd wat ongepast.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst Lady haalt donatie op bij Dalian