zondag 28 november 2021
31 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(2)

First lady geeft donatie aan burgers

lees ook ...

Illegale vissers teisteren Bigipan

door Seshma Bissesar Bigipan in Nickerie wordt geteisterd door illegale vissers. Deze vissers doen aan fuikvisserij in het Bijzonder Beheersgebied dat enorm populair is onder toeristen vanwege de d...

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft enkele instellingen en burgers die een verzoek voor een donatie bij haar hadden gedaan, het gevraagde geschonken.  Donderdag 22 juli overhandigde mevrouw Santokhi persoonlijk de giften aan de begunstigden op het Bureau van de First Lady.

Er wordt vaker een beroep gedaan op de first lady, waarna de aanvrager, indien de aanvraag is goedgekeurd, de donatie krijgt. Huawei tablets, waardebonnen, rolstoelen, een brushcutter en een fiets zijn gedoneerd aan deze burgers en instellingen. De first lady zegt dat zij hoopt met deze donatie, wat verlichting te hebben gebracht in de noden van de begunstigde burgers en instellingen.

De presidentsvrouw zei de aanzet te geven en dat de mensen daarna zelf aan de slag kunnen. Ook zei ze ernaar te streven, waar het kan een duurzame oplossing te brengen in de noden van burgers.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst lady geeft donatie aan burgers