vrijdag 19 april 2024
24.8 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
4
(2)

First lady gedenkt tientallen personen met Pasen

lees ook ...

Surinaamse ambassadeur bespreekt urgenties met Wereldhandels...

Aroen Jadoenathmisier, de Permanente Vertegenwoordiger van Suriname in Genève, heeft onlangs zijn geloofsbrieven overhandigd aan Ngozi Okonjo-Iweala, de directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisa...

Enkele tientallen personen die een verzoek bij first lady Mellisa Santokhi-Seenachery hadden gedaan voor ondersteuning hebben die gekregen. De presidentsvrouw heeft persoonlijk, in de Congreshal, het gevraagde overhandigd aan hen die daarvoor in aanmerking zijn gekomen. Naast waardebonnen, tablets ten behoeve van het onderwijs, schoolpakketten, brushcutters zijn er ook rolstoelen gedoneerd. Verschillende personen hebben gedoneerd.

In haar toespraak gaf de first lady aan dat Pasen een periode is van liefdevolle acties ondernemen en vooral geven waar dat kan. “Tijdens Pasen geven wij het positieve mee en dat kan met een simpele handeling, bijvoorbeeld iemand een compliment maken. Er is veel negativiteit om ons heen, dat is een gegeven. Wat kracht eist is een positieve gedachte genereren. En dat moeten wij niet alleen nu, maar voor altijd doen”, gaf de presidentsvrouw de groep burgers mee.

Dwain Marno nam een rolstoel in ontvangst voor Wilgo Vroom, die vanwege een ongeluk invalide is geworden. “Hij is door zijn ongeluk verstoten door zijn familie, die hem juist zou moeten ondersteunen. Hij beschikt nu wel over een rolstoel, maar die is niet meer bruikbaar.

Het heeft niet eens banden meer, slechts de velgen zijn over. Dus ik ben enorm blij dat de first lady hem een rolstoel heeft geschonken en namens hem bedank ik haar van harte”, gaf Marno aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst lady gedenkt tientallen personen met Pasen