dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
4
(2)

First lady gedenkt tientallen personen met Pasen

lees ook ...

BEP en NPS over ramp Matawai gebied

Bekend is geworden dat door de instorting van de mijnschacht in het Matawaigebied, Suriname geconfronteerd wordt met een ramp, waarbij minstens veertien mannen binnen korte tijd het leven hebben gelat...

Enkele tientallen personen die een verzoek bij first lady Mellisa Santokhi-Seenachery hadden gedaan voor ondersteuning hebben die gekregen. De presidentsvrouw heeft persoonlijk, in de Congreshal, het gevraagde overhandigd aan hen die daarvoor in aanmerking zijn gekomen. Naast waardebonnen, tablets ten behoeve van het onderwijs, schoolpakketten, brushcutters zijn er ook rolstoelen gedoneerd. Verschillende personen hebben gedoneerd.

In haar toespraak gaf de first lady aan dat Pasen een periode is van liefdevolle acties ondernemen en vooral geven waar dat kan. “Tijdens Pasen geven wij het positieve mee en dat kan met een simpele handeling, bijvoorbeeld iemand een compliment maken. Er is veel negativiteit om ons heen, dat is een gegeven. Wat kracht eist is een positieve gedachte genereren. En dat moeten wij niet alleen nu, maar voor altijd doen”, gaf de presidentsvrouw de groep burgers mee.

Dwain Marno nam een rolstoel in ontvangst voor Wilgo Vroom, die vanwege een ongeluk invalide is geworden. “Hij is door zijn ongeluk verstoten door zijn familie, die hem juist zou moeten ondersteunen. Hij beschikt nu wel over een rolstoel, maar die is niet meer bruikbaar.

Het heeft niet eens banden meer, slechts de velgen zijn over. Dus ik ben enorm blij dat de first lady hem een rolstoel heeft geschonken en namens hem bedank ik haar van harte”, gaf Marno aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst lady gedenkt tientallen personen met Pasen