vrijdag 29 maart 2024
28 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
5
(1)

First lady doneert aan vier scholen in Wanica

lees ook ...

Training ondernemerschap voor Commewijne

Het landelijke trainingstraject van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) doet Commewijne aan. De training “ Basisvaardigheden Ondernemerschap” wordt i...

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft vier basisscholen in het district Wanica bezocht waar zij schoolpakketten en uniformhemden heeft gedoneerd. Deze scholen hebben vooraf geregistreerd voor de donatie en donderdag hebben zij deze in ontvangst mogen nemen.

De schooltassen en uniformhemden. Foto: Facebook

OS Verlengde Tout Lui Fout en OS Javaweg zijn enkele scholen die bezoek hebben gekregen van de presidentsvrouw. De schoolleiding zal deze schoolpakketten en uniformhemden verder verstrekken aan de leerlingen die hierom gevraagd hebben. Op elke school heeft de first lady de leerlingen gevraagd om altijd hun best te doen en hun medeleerlingen te helpen waar ze dat kunnen.

Ook is er kort gesproken over haar ‘Be Your Own Hero’ campagne. “Ik wens alle schoolgaanden nogmaals een succesvol schooljaar toe. Leerkrachten, bedankt voor uw deel in het vormingsproces van onze toekomst,” is de boodschap van Santokhi-Seenacherry.

Een leerling overhandigt bloemen. Foto: Facebook

Eerder deze week heeft de presidentsvrouw ruim 1700 schoolpakketten verstrekt aan verschillende personen en organisaties. De pakketten zijn op 11 oktober overhandigd aan de personen, instellingen of organisaties die hierover in aanmerking zijn gekomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst lady doneert aan vier scholen in Wanica