woensdag 21 februari 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
4
(1)

First lady doneert aan noodlijdende kinderafdeling AZP

lees ook ...

OW-minister benadrukt unieke aanpak van renovatie van staats...

Het ministerie van Openbare Werken (OW), specifiek het directoraat Bouw- en Stedebouwkundige Werken (BSW), is momenteel actief bezig met grootschalige renovatiewerkzaamheden. Minister Riad Nurmohamed ...

De kinderafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) heeft een donatie ontvangen van first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry. De goederen zijn zondag overhandigd. “Het ziekenhuis vraagt vooral in deze periode om extra aandacht en vanaf het begin heb ik de noodkreten met betrekking tot de NICU-zorg gehoord en ben ik meteen aan de slag gegaan,” zegt de first lady.

De donatie, in de vorm van babyvoeding, ook voor prematuur geboren kindjes, en wegwerpluiers heeft zij kunnen doen door tussenkomst van donateurs. Bij het bezoek waren ook aanwezig de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, en enkele assembleeleden.

First lady doneert aan kinderafdeling AZP. Foto: Instituut van de first lady

“Ik heb enorme bewondering voor het zorgpersoneel en de specialisten en ik wil ze bedanken voor de juiste zorg en liefde die zij onze kinderen geven. Laten wij elkaar ondersteunen, zodat wij onder elke omstandigheid het beste van onszelf kunnen laten zien,” zei de first lady bij de overhandiging van de goederen aan medisch directeur Lindy Liauw-Kie-Fa.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst lady doneert aan noodlijdende kinderafdeling AZP