vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

First lady brengt hulde aan MMC-personeel en gedenkt huishoudens Nickerie

lees ook ...

“Sardjoe was adaptable and a huge thinker,” said...

At the well-known businessman Dilip Sardjoe's burial on Saturday, Vice President Ronnie Brunswijk said, "You have gone before us, but the wise lessons will live on." In the presence of family members ...

First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft personeel van het Mungra Medisch Centrum (MMC) bedankt voor de getoonde inzet de afgelopen periode in het kader van het helpen beteugelen van de Covid-19-pandemie. De first lady was afgelopen weekend in het district Nickerie. Ze heeft deze gelegenheid gebruikt om waardebonnen van SRD 500 te schenken aan ruim 150 behoeftige huishoudens. Deze donatie is mede mogelijk gemaakt door donateurs. Daarnaast kregen zij elk een zak rijst van 10 kg, gesponsord door Manglie’s.

De first lady vond het een genoegen een bezoek te brengen aan het MMC, omdat het personeel de nodige dank en waardering verdienen voor hun inzet. Eerder kregen de zorgverleners van het Wanica Ziekenhuis en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo ook al de nodige waardering en dank voor hun bijzondere bijdrage. De zorgverleners mochten gebak in ontvangst nemen. “Het werk van verpleegkundigen is een roeping om de medemens te helpen,” zei de first lady. Ze riep de medewerkers op het goede werk met liefde te blijven doen.

Ook op de samenleving heeft de presidentsvrouw een beroep gedaan om Covid-19-maatregelen in acht te blijven nemen, omdat de pandemie nog niet geweken is. Ze gaf aan gevaccineerd te zijn tegen Covid-19 om daarmee aan te tonen vertrouwen te hebben in het vaccin en om daarmee nog meer bescherming aan elkaar te bieden.

Algemeen directeur van het MMC, Shaista Abdul, zegt dat sedert haar aantreden drie maanden geleden er is gewerkt aan de reorganisatie en herstructurering van de ziekeninstelling. Dit om de efficiëntie en de kwaliteit van de afdelingen te verbeteren.

Ze sprak ook haar waardering uit voor de inzet van haar medewerkers in de afgelopen periode. Daarnaast zijn er plannen om de dienstverlening van het ziekenhuis verder te verbeteren. In het MMC wordt volgens directeur Abdul mogelijk de komende week een aanvang gemaakt het vaccineren van de medewerkers tegen Covid-19.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFirst lady brengt hulde aan MMC-personeel en gedenkt huishoudens Nickerie