Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Financiënminister Hoefdraad wil af van jojo- koers

Geplaatst

op

door

De minister van Financiën, Gilmore Hoefdraad, vertelt aan Culturu.com dat de regering er alles aan doet om af te komen van een koers, die constant schommelt. Volgens de bewindsman gaat het om een jojo-koers. De Centrale Bank van Suriname (CBvS) verwacht dat de wisselkoers voor de US-dollar ver onder het niveau van SRD 8 zal dalen. De US-dollar wisselkoers beweegt zich nu tussen de SRD 8.15 en SRD 8.35, ook bij de cambio’s. De koers van de euro schommelt tussen SRD 8.50 en 8.65.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Jan

De koers is voor Suriname het beste als het daalt of stabiel blijft. Wij die op vakantie gaan naar Suriname genieten als we een hoge koers krijgen. 1 op 10 is lekker. Maar voor het land is het niet goed. Vroeger was het 1 op 4 .. euro. Dat moet weer het streven zijn. Ik snap dat het moeilijk is. Suriname is een klein land. Olie vinden in Suriname zou Suriname en Surinamers kunnen helpen om de kosten te kunnen drukken.Advertentie

Suriname

Tommie Christaan in Surinaamse video clip van Damaru

Geplaatst

op

door
Lees verder

Suriname

Hoofd Luchtvaartdienst ontheven

Geplaatst

op

door

Het hoofd van de Luchtvaartdienst, Faizel Baarn, is met onmiddellijke ingang uit zijn functie ontheven. In het voorbije weekend is het besluit bekrachtigd tijdens een vergadering op het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C).

Zijn buitenfunctiestelling houdt direct verband met de verdwijning van het tweemotorig vliegtuig. Het toestel is op 12 oktober vanaf het vliegveld Zorg en Hoop opgestegen. Kort daarna is het radiocontact met de luchtverkeersleiders verbroken.

Als eindbestemming was Curaçao opgegeven. In het toestel zaten er vermoedelijk twee personen. Contact tussen Suriname en buitenlandse luchtverkeersdiensten heeft aan het licht gebracht, dat het vliegtuig niet in Curaçao is aangekomen. Formeel wordt dit toestel als “vermist” aangemerkt.

Lees verder

Meest gelezen

X