donderdag 28 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
5
(1)

Finabank vergemakkelijkt reizen naar Europa en online shoppen

lees ook ...

Narcotica Brigade arresteert cocaïne verdachten op luchthave...

Afgelopen zaterdag heeft het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-team) op de Johan Adolf Pengel luchthaven van Suriname een 41-jarige Braziliaanse man gearresteerd. De man werd betrapt met iets...

Finabank vergemakkelijkt het reizen naar Europa en online shoppen. Om dit mogelijk te maken biedt de financiële instelling, als enige bank in Suriname, de Mastercard in euro aan. “Met de Mastercard bieden wij u nog meer betaalgemak aan in zowel Suriname als in het buitenland. Wij hebben voor elk budget een Mastercard beschikbaar met een creditcard ruimte vanaf 500 euro,” meldt de bank.

De Finabank spreekt van een unieke samenwerking met Mastercard. Met deze samenwerking wordt aan burgers nog meer digitale betalingsmogelijkheden aangeboden en wordt ook het huidige portfolio van creditcards verder uitgebreid.

De Mastercard is ook geschikt voor studerende kinderen in Europa; de kaart kan in Suriname worden aangezuiverd en alle aankopen kunnen online overzichtelijk worden bijgehouden. Met de Mastercard kan er ook contactloos worden betaald en de kaart is beveiligd met uw eigen persoonlijke pincode.

Mastercard is wereldwijd een van de grootste betalings- en technologiebedrijven en met hun expertise in het beheren en ondersteunen van wereldwijde betaaloplossingen kunnen wij onze klanten een nieuwe veilige betaaloptie bieden, voor zowel fysieke als online transacties, meldt de financiële instelling.

Naast de Mastercard biedt de Finabank hun klanten ook de VISA creditcard in US$ aan. Het aanvragen van een Finabank creditcard kan eenvoudig en snel via internet- of mobielbankieren, online via de Finabank website of op een filiaal van de bank.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFinabank vergemakkelijkt reizen naar Europa en online shoppen