donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

Fietser verliest been bij ongeluk met graafmachine, rijbewijs operator ingevorderd

lees ook ...

Regering biedt 10% loonsverhoging per 1 juli 2024: COL eist ...

De Confederatie van Organisaties van Landsdienaren (COL) heeft een eis van 50% loonsverhoging bij de regering neergelegd. Daarnaast verlangt de organisatie de incorporatie van de koopkrachtversterking...

In de laatste week van juni 2024 heeft de politie van bureau Richelieu het rijbewijs van een 49-jarige graafmachine operator ingevorderd. Dit gebeurde na een verkeersongeval aan de Djojosoepartoweg in het district Commewijne waarbij een fietser ernstig gewond raakte.

De politie ontving een melding van een ongeluk waarbij een fietser met zijn been onder de rupsbanden van een graafmachine terecht was gekomen. Ter plaatse bleek dat de operator werkzaamheden uitvoerde op de genoemde locatie terwijl de fietser de graafwerkzaamheden volgde. Op een gegeven moment kwam de graafmachine te dicht bij de fietser, waardoor deze met zijn fiets onder de rupsbanden terechtkwam.

De operator merkte het ongeval niet meteen op, maar stopte pas toen hij gegil hoorde. Hij reed de machine snel terug en met hulp van omstanders werd de fietser uit zijn benarde positie bevrijd.

De politie schakelde direct een ambulance in, en het slachtoffer werd met ernstige beenletsel naar het ziekenhuis gebracht, waar zijn rechterbeen helaas geamputeerd moest worden. Na het incident werd het rijbewijs van de graafmachine operator ingenomen, en de graafmachine werd in beslag genomen voor verder onderzoek.

De politie onderzoekt de zaak om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFietser verliest been bij ongeluk met graafmachine, rijbewijs operator ingevorderd