vrijdag 9 december 2022
28.9 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
0
(0)

Fietsen via Rotary club Paramaribo Central en anderen

lees ook ...

Agro-training focuses on conventional farming methods

The five-day training "Moving from Shifting Agriculture towards Agroforestry Systems in Suriname" is currently being attended by staff members of the departments of Agriculture, Animal Husbandry and F...

Een aantal mensen in stad en district  hebben zaterdag een fiets gekregen, als resultaat van een goede doelenproject tussen de  Rotary Clubs Paramaribo Central en Oosterhout in Nederland. Tehuizen zijn ook bedacht.

Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) kreeg door tussenkomst van stichting De BruggenBouwers in Nederland enkele van deze fietsen, die naar Suriname zijn verscheept.  Er was  een vooraanmelding en selectieprocedure om hiervoor in aanmerking te komen.

Bestuursleden van de Rotary Club Paramaribo Central en OHM waren aanwezig tijdens de groepsoverhandiging zaterdag.  Wendy Ramautarsing van de Rotary gaf informatie over sociale projecten van de serviceclub en hoe het fietsenproject tot stand is gekomen met zusterclub Oosterhout Nederland.

OHM-bestuurslid Bhagwan Gangaram Panday gaf aan, dat er een container fietsen onderweg is naar Suriname. Wie deze keer niet in aanmerking is gekomen, kan toch nog een fiets krijgen. De organisatie heeft bedankbriefjes gekregen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFietsen via Rotary club Paramaribo Central en anderen