woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Fieldtrip Parlementaire covid-19 crisis commissie

lees ook ...

26 boeren in Nickerie hebben grond van minimaal 15 hectaren ...

In februari dit jaar is door het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) een algemene bekendmaking via de mediahuizen geplaatst dat geïnteresseerde rijstboeren zich konden registreren voor...

De Parlementaire covid-19 crisis commissie hield op zaterdagavond 20 februari een fieldtrip ter oriëntatie op de werkwijze van de controle op de digitale registratie en de verleende visa. De voorzitter van het Covid-19 coördinatieteam KPS (CCT-KPS), Commissaris van Politie Henry Seedorf, gaf de minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi, de Voorzitter van de Nationale Assemblee (DNA) Marinus Bee en de parlementaire covid-19 crisis commissie een rondleiding op drie verschillende locaties.

Bij Gow2 aan de van ’t Hogerhuysstraat, werden er verschillende personen staande gehouden en gecontroleerd op het al dan niet hebben van dispensatie. De eerste groep lockdown overtreders die werd staande gehouden, mocht na ernstig te zijn aangesproken de weg verder vervolgen. De volgende groep personen die niet in het bezit was van dispensatie kreeg terstond een boete opgelegd.

De trip werd vervolgens voortgezet en bij de grote hal op het terrein van de Politieacademie oriënteerde de delegatie zich op de verdere gang van zaken na aankomst van de overtreders. Minister Kenneth Amoksi overhandigde een partij mond- en neuskapjes aan de commandant waarna de delegatie koerste naar de Firma  Jong A Kiem aan de Mr. J Lachmonstraat.

Op locatie Jong A Kiem werd een verkeerscontrole uitgevoerd en werden processen-verbaal volgens het snelrecht uitgeschreven aan personen die hun zaken niet in orde hadden. De groep verkeersovertreders die geen dispensatie hadden, werden overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politieacademie alwaar zij werden beboet.

De field trip is beëindigd met een woord van dank en bemoediging door de minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi en de voorzitter van De Nationale Assemblee Marinus Bee.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFieldtrip Parlementaire covid-19 crisis commissie