zaterdag 27 februari 2021
26.1C
Paramaribo
3.3C
Amsterdam
0
(0)

Fieldtrip Parlementaire covid-19 crisis commissie

lees ook ...

Veerverbinding Suriname-Guyana is selectief open

Het schip Sandaka zal vanaf zondag de veerverbinding onderhouden tussen Suriname en Guyana. Dit schip zal ingezet worden in de plaats van de Canawaima, die al maanden defect is. De overtochten zulle...

De Parlementaire covid-19 crisis commissie hield op zaterdagavond 20 februari een fieldtrip ter oriëntatie op de werkwijze van de controle op de digitale registratie en de verleende visa. De voorzitter van het Covid-19 coördinatieteam KPS (CCT-KPS), Commissaris van Politie Henry Seedorf, gaf de minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi, de Voorzitter van de Nationale Assemblee (DNA) Marinus Bee en de parlementaire covid-19 crisis commissie een rondleiding op drie verschillende locaties.

Bij Gow2 aan de van ’t Hogerhuysstraat, werden er verschillende personen staande gehouden en gecontroleerd op het al dan niet hebben van dispensatie. De eerste groep lockdown overtreders die werd staande gehouden, mocht na ernstig te zijn aangesproken de weg verder vervolgen. De volgende groep personen die niet in het bezit was van dispensatie kreeg terstond een boete opgelegd.

De trip werd vervolgens voortgezet en bij de grote hal op het terrein van de Politieacademie oriënteerde de delegatie zich op de verdere gang van zaken na aankomst van de overtreders. Minister Kenneth Amoksi overhandigde een partij mond- en neuskapjes aan de commandant waarna de delegatie koerste naar de Firma Jong A Kiem aan de Mr. J Lachmonstraat.

Op locatie Jong A Kiem werd een verkeerscontrole uitgevoerd en werden processen-verbaal volgens het snelrecht uitgeschreven aan personen die hun zaken niet in orde hadden. De groep verkeersovertreders die geen dispensatie hadden, werden overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politieacademie alwaar zij werden beboet.

De field trip is beëindigd met een woord van dank en bemoediging door de minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi en de voorzitter van De Nationale Assemblee Marinus Bee.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFieldtrip Parlementaire covid-19 crisis commissie