zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
5
(1)

Fidelia Graand-Galon biedt geloofsbrieven aan in Zuid-Afrika

lees ook ...

OWOS houdt aanhoudende vergaderingen na conflict met EBS-dir...

OWOS, de vakbond bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS), heeft aangekondigd voor onbepaalde tijd te blijven vergaderen. De bond, gesteund door de vakcentrale Unie van Assertieve Vakbonden (UvAV), hee...

Op dinsdag 09 april jongstleden, heeft de Buitengewoon- en Gevolmachtigde Ambassadeur van de Republiek Suriname in Accra, Ghana, Fidelia Graand-Galon, haar geloofsbrieven overhandigd aan de president van de Republiek Zuid-Afrika, Cyril Ramaphosa in het Presidentieel huis Sefako M. Makgathi te Pretoria in Zuid-Afrika.

De Surinaamse ambassadeur benadrukte dat Suriname streeft naar verdieping van de bilaterale relatie met Zuid-Afrika. Beschikbare mogelijkheden moeten worden benut en gecreëerd  om te komen tot wederzijdse voordelige relaties. Op het gebied van mineralen wil zij zich inzetten om samen met het volk van Zuid-Afrika de wereld tot een betere plek te maken.

Na de overhandiging feliciteerde president Ramaphosa de ambassadeur en garandeerde haar een bevorderlijk klimaat te scheppen voor een soepel verloop van haar taak. Bij die gelegenheid ontving de Zuid-Afrikaanse president geloofsbrieven van vijftien andere diplomaten.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFidelia Graand-Galon biedt geloofsbrieven aan in Zuid-Afrika