zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
5
(1)

Ferrero chocolade paas eieren mogelijk besmet

lees ook ...

Voertuigen voor maatschappelijke dienst Sozavo

Dinsdag jongstleden vond de overhandiging plaats van twee busjes bij Sozavo voor de Maatschappelijke Dienst, die landelijk opereert. De overhandiging is gedaan door minister Uraiqit Ramsaran, die bena...

De Kinder Surprise Paas eieren van het merk Ferrero moeten van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZOTI), door de winkeliers van de schappen gehaald worden vanwege een mogelijke Salmonella aanwezigheid.

Salmonella is een bekende en beruchte, ziekmakende bacterie. Kinderen tot en met 5 jaar, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand worden sneller ziek na een besmetting. Het gaat om de producten: Kinder Surprise, Kinder Surprise Maxi, Kinder Mini Eggs en Kinder Schoko-bons die van de schappen gehaald moeten worden  ongeacht de houdbaarheidsdatum.

De Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van EZOTI zal tijdens haar controlewerkzaamheden in de winkels er op toezien dat het product niet meer op de schappen is en indien dat nog het geval is, zullen de producten verwijderd worden.

De klachtenunit van het ministerie van EZOTI is te bereiken via 1940 of +5978530915.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFerrero chocolade paas eieren mogelijk besmet