dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
5
(1)

Fernandes softdrinks terug

lees ook ...

Surinaamse economisten: “Vp Brunswijk’s goudontvangst ...

De Vereniging van Economisten in Suriname (VES) heeft in haar recente elektronische publicatie INZICHT kritiek geuit op vicepresident Ronnie Brunswijk, die volgens hen een verkeerd voorbeeld geeft doo...

De Fernandes Softdrinks zijn vanaf deze week weer verkrijgbaar. The Coca-Cola System moest de productie van Fernandes Softdrinks midden 2021 stopzetten, nadat een grote brand de productiefaciliteiten van Fernandes Bottling in de as heeft gelegd.

In samenwerking met de Coca-Cola bottelaar in Trinidad & Tobago is er in de daaropvolgende maanden hard gewerkt om het product met dezelfde receptuur weer terug op de markt te kunnen brengen. Een team van Fernandes reisde in januari 2022 naar Trinidad om de productie te overzien en er zeker van te zijn dat de Softdrinks dezelfde smaak behouden en dat het product voldoet aan alle kwaliteitseisen die gelden voor bottelaars die onderdeel zijn van The Coca-Cola System.

Fernandes Softdrinks is hetzelfde kwalitatieve product gebleven, dat vanwege het strategisch partnerschap met The Coca-Cola Company een ander uiterlijk heeft gekregen. De softdrinks zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 591 ml en 2 liter. De smaak Green Punch zal als eerste beschikbaar zijn en op korte termijn zal ook Cherry Bouquet weer aan de portfolio worden toegevoegd.

De herlancering gaat gepaard met een nieuwe marketingcampagne om de nieuwe look te presenteren. The Coca-Cola Company heeft wereldwijd een ruim portfolio van bekende merken, waaraan Fernandes Softdrinks in 2019 ook is toegevoegd. Vanuit de strategie om binnen de merkenportfolio van The Coca-Cola Company te streven naar integratie, hebben Fernandes Softdrinks inmiddels ook een ander uiterlijk gekregen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFernandes softdrinks terug