maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
4.5
(2)

Fernandes Kerstbrood Festijn

lees ook ...

eGA van Estland geeft CBB richtlijnen hoe te digitaliseren

Heiko Vainsalu, Director of Technology Program van de e-Governance Academy(eGA) of Estonia(Estland), heeft op vrijdag 27 januari middels een presentatie aangegeven waar op gelet moet worden om de digi...

Het bedrijf Fernandes heeft met het Fernandes Kerstbrood Festijn,  gehouden in de Internationaal Mall aan de Ringweg, kerst ingeluid in Suriname. Op verschillende plekken vóór en tijdens dit evenement heeft men totaal 60 meters aan met kaas belegde kerstbrood gesneden en verdeeld onder de meer dan 12.000 aanwezigen. Er waren ook momenten van fotoshoots, kerstman en spelletjes, waarvan er winnaars waren van Fernandes producten.

Deelnemers moesten zich eerst registreren. “We hebben meer dan 12.000 mensen op de been gehad, dat is wat we geregistreerd hebben,” zegt Rufin Bajnath directeur van Fernandes Bakkerij. “De registratie was nodig om alles zo ordelijk mogelijk te laten verlopen. Dit (de IMS) is een leuke locatie, het is gemakkelijk bereikbaar en er is genoeg parkeerplek. We doen elk jaar een ander concept en deze is ook aangeslagen.”

Het kerstbrood werd heel snel opgepeuzeld, na het opdienen. Men mocht meerdere keren pakken en was daarin zeer vrijmoedig. Het bedrijf wordt binnenkort 60 jaar, en viert nu al feest. “We hebben op verschillende momenten totaal 60 meters aan kerstbrood gesneden. Dat doen we volgend jaar weer. Hoe en waar wordt een verrassing.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFernandes Kerstbrood Festijn