vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
5
(1)

Fernandes Bottling verkoopt nu ook bier

lees ook ...

Politiepost Boskamp gerenoveerd

De hulppost van de politie in het Vissersdorp Boskamp te Coppenamepunt in het district Saramacca, werd op vrijdag 17 maart jongstleden heropend in aan-wezigheid van de waarnemend Korpschef, Commissari...

Fernandes Bottling verkoopt vanaf deze maand ook bier. Dit heeft het bedrijf vandaag in een persbericht gemeld. Nu is het bedrijf de officiële vertegenwoordiger van twee biermerken in Suriname. Het zijn  Presidente geproduceerd in St. Vincent en de Dominicaanse Republiek en het in Bremen Duitsland geproduceerde Beck. Dit maakt deel uit van een lange termijn visie van het bedrijf. Men gaat naar een Total Beverage Company.

Fernandes heeft al 82 jaar softdrinks en andere non-alcoholische dranken verkocht in Suriname. Nu is het productportfolio uitgebreid met alcoholische dranken. De bedoeling is dat consumenten kunnen genieten van producten, die horen bij hun levensstijl.

Als Total Beverage Company is er meer innovatie mogelijk, om nieuwe merken te introduceren in Suriname. Consumenten hebben dan een ruimere keus. Vanaf 1 november is Presidente (330 ml) verkrijgbaar in Suriname, zowel bij de horeca als in de supermarkten.

De adviesprijs voor Presidente is SRD. 24,- per fles van 330 ml,  en  Beck is vanaf volgend week verkrijgbaar voor (adviesprijs) SRD.25,- per fles van 275 ml. Er zullen ook groothandelsprijzen zijn in de groothandel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFernandes Bottling verkoopt nu ook bier