donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
4
(1)

Fernandes Bottling brengt verklaring uit

lees ook ...

Stille loop voor vaderlandsliefde

Donderdagavond organiseerde de nieuwe beweging ‘Fu da lobi fu Sranan’ een stille loop door de oude straten van Paramaribo om de vaderlandsliefde in het land aan te wakkeren. Geestelijken van het Hindo...

In verband met de brand die tot twee maal toe woedde bij Fernandes Bottling Company, is vandaag  in de namiddag de volgende verklaring met betrekking tot normalisering van de productie, door hen uitgebracht ten behoeve van hun klanten.

“Aan onze consumenten, klanten en de rest van de gemeenschap in Suriname

Zoals u weet is onze productiefaciliteit in Paramaribo in de vroege uren van 30 juni beschadigd door een brand. Wij zijn dankbaar dat geen van onze 380 medewerkers letsels hebben opgelopen.

In de nasleep van de gebeurtenis van woensdag 30 juni 2021, hebben wij ons noodplan voor de bevoorrading onmiddellijk geactiveerd, met het oog op een snelle normalisering van ons productaanbod in een zo kort mogelijke tijd. Hiervoor maken wij gebruik van ons ter beschikking zijnde middelen zowel hier in Suriname als internationaal.

Onze excuses voor het ongemak op korte termijn dat kan worden veroorzaakt in de onmiddellijke nasleep van deze gebeurtenis. We zijn een ieder ontzettend dankbaar voor het getoonde medeleven en de bemoedigende woorden.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFernandes Bottling brengt verklaring uit