zondag 1 oktober 2023
37.7 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
3.9
(8)

Feestenden in Brokopondo en Maho betalen het gelag

lees ook ...

Twee illegale landingsbanen vernietigd

JIT, het Justitieel Interventie Team (JIT) heeft in samenwerking met het Nationaal Leger twee illegale landingsbanen gevonden en onklaar gemaakt op 12 en 22 september jongstleden, in het binnenland va...

Vanmorgen heeft de Operatie Veilig Suriname heeft in het dorp Koina Kondre te Brokopondo een feest stopgezet. Daarbij heeft de politie de feestgangers van het feestterrein verwijderd en de muziekinstallatie in beslag genomen. De organisator kreeg een bestuurlijke boete van SRD 10.000 opgelegd.

Ook te Maho werd er een feestje bij een arts gestopt. De feestenden werd gezegd de plaats te verlaten en de eigenaar van de plaats kreeg een bestuurlijke boete opgelegd.

De politie is in samenwerking met het Nationaal Leger (NL), BBS en penitentiaire ambtenaren landelijk bezig met de operatie. Operatie Veilig Suriname heeft in het district Para roadblocks gehouden waarbij overtreders een boete kregen. De bedoeling is om Suriname zoveel als mogelijk veilig te houden.

De vraag is waar operatie veilig Suriname was toen overheidsfunctionarissen en Bordo grote feesten gaven. Een andere vraag is of ‘gelijke behandeling’ vieze woorden zijn geworden in Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFeestenden in Brokopondo en Maho betalen het gelag